Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
https://odatv.com/yazik-11041939.html
"Soner Yalçın yazdı: Yazık
...
Günlerdir yazıyorum:
Giden kim, gelen kim? İkisi de bizim insanımız değil mi?
Nedir o, sanki İstanbul işgal edilecek gibi yazılar.
Nedir o, sanki İstanbul'u düşmandan kurtardık gibi yazılar.
Ne barışmayı becerebiliyoruz.
Ne sevinmeyi ne de üzülmeyi becerebiliyoruz.
Beş yıl önce de seçim vardı, beş yıl sonra da seçim olacak. Bir seçim için ülkeyi yakıp yıkmanın, güçsüz düşürmenin-yormanın ne alemi var?
..."
![]()
Commerzbank:Banka bilançolarındaki belirli sorunlu kredilerin özel bir kötü banka/girişim fonuna aktarılması planı faydalı olabilir, ancak bu piyasa katılımcılarının "yükümlülüklerin nasıl oluştuğunu unutacakları/bankaları aniden sağlıklı olarak görecekleri" anlamına gelmiyor
Commerzbank: Türkiye'nin yeni ekonomik reform programı TL için kötü olabilir. Gıda tedarik zinciri konusunda dün ortaya konulan reform, enflasyon ile başa çıkmakta yetersiz kalabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL 5.7434
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ay ışığı sokağında bu uzun yürüyüşte
güneşe hasret adımlayan
her türküde mazbata sayıklayan
nihayetinde benjamini parlatan
tereyağını ayakla çekip
paris' te son tangoya hazırlanan
family ... family ... family
Gün geçmiyor ki bilim dünyası bir karadelik vakasıyla sarsılmasın.
Sen kim oluyorsun amerika senin fotoğrafın varsa bizim video kaydımız var.
2 liralık tuvalet parası yüzünden çıktığı iddia edilen kavganın, güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı...
https://twitter.com/milliyet/status/1116306479609462784
Sudan Ordu Merkezi'nden yapılan açıklamada, ülke genelinde bu akşam 18.00'den itibaren geçerli olacak şekilde sokağa çıkma yasağı ilan edileceği duyuruldu
Yer İmleri