Yani geçen hafta düşünce toplamışlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Kovid-19 aşısı olmayan işçilerden 6 Eylül itibarıyla iş yeri veya işveren tarafından zorunlu olarak haftada bir kez PCR testi istenebilecek-TRT Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hyundai Bayon araba alacak oldum bayilerin hicbirinde araba yok. Ekim kasim gibi gelecekmis ama millet gelecek olan arabalara da yazilmis yeni kayit yapmiyorlarmis....
Sahibinden.com'a girip bakarsaniz sayfalarca bu aracin sifiri satilik durumda . Bayi fiyatinin 40-50bin te le uzerinde bir rakamla satista....serbest piyasa bu oluyor demek ki....
Baska bir kac marka otoda da durum ayni...
Calismadan, üretmeden para kazanmak bizim millete mahsus...
Devletin aldigi vergiler yetmiyormus gibi bir de galericiler kan emiyor...
[emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bahçeli: Yüzde 7 seçim barajı 'temsilde adalet' ilkesine derinlik ve canlılık katacak
Yer İmleri