Sayfa 867/996 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bağdat caddesi ışıl ışıl .

Güneşi gören sokağa çıkmış maşallah nazara değmesin

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    valla 1 aydir evdeyiz ben 2 kez market icin esim 1 kez tuhafiyeci icin cikti.esimde oksuruk dusuk ates vs..bende birsey yok.ama evde durmak insanlara kafayi yedirecek.belkide onlarin yaptigi dogrudur..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    valla 1 aydir evdeyiz ben 2 kez market icin esim 1 kez tuhafiyeci icin cikti.esimde oksuruk dusuk ates vs..bende birsey yok.ama evde durmak insanlara kafayi yedirecek.belkide onlarin yaptigi dogrudur..
    İstanbul çok kötü.
    Yağmur yağınca toprak kokardı, şimdi lağım kokuyor.
    Emekli olunca kaçacağım buradan.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Sabah Şort açanların daha aşağıdan açmasına yardım ettiler abey, şortlari tanga yapmak amaçlı. Henüz şort ibaresi yok piyasada, yükselmesi mantıksız ama mantık aramayı bırakan adama güzel para bırakıyor namussuz.
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Galiba cöleli el attı borsaya,%-1 ile açılan borsa şimdi +1'e yakın seyir ediyor...Dolar 6.80 üstüne atmıştı bir ara,6.78 yatay seyir ediyor,Dow vadeli -%0.50,Avrupa belirsiz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bugün Migrosa Önder marka 80 derece alkollü limon kolonyası gelmiş. 400 ml, 9,90TL. Başka yerde kolonya halen yok, en azından ben görmedim.

Gittiğim bütün marketler eskisinin en az 2 katı kalabalıktı bugün, millet yeniden stok alışverişine başlamış...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Maske yok,maske,oradan isteyin buradan göndereceğiz dediler,44 ülkeye maske gönderdik dediler hala maske yok,sokaklarda insanlar siyah kumaştan ne halta yaradığı belli olmayan bezleri maske diye kullanıyor,bakana soruyorlar;zaten insanlar zaruri haller dışında dışarı çıkmamalı diyor,hey güzel Allahım,çalışmak zorunda olan insanlar ne yapacak?

Sürecin başında,tümmmm sağlıkçılarımıza en üst seviyeden 3 ay ödeme yapılacak diye yola çıkanlar geçen hafta;ama haksızlık olmaz mı,orada çalışan arkadaşla öbürü de alsa ya çevirdiler işi,bir ay sonra onuda tırpanlarlar,bu konu ile ilgili,Aziz Nesin in bir hikayesi vardı o geldi aklıma

Daha da ne söylesem boş...dolar yükseliyor,swap adımını kapatmışsın,borsa artıda,yersen...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Arkadaşa sordum çok güzel olmuş nasıl kestirdin deyince eve getirtim dedi

Buraya yazdılarım bildiklerim duyduklarım gördüklerimin yanında okyanusta damla .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Eywallah sağol üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    dolar olmuş 6,78, deli gibi artıyor ama burada yapay kamaşullah videoları

rekor'a 40 kuruş var.
    Dostum konu bütünlüğünü bozma lütfen.

8. Berber, simitçi, garson vb. '' Abi dolar uçuşa geçecek- geçti, kaçtı '' diye konuşunca satışa geçiyorduk. Şimdi haber alacak adam da kalmadı sokakta. Burada sürekli yükseliş kaçınılmaz diyorlar. O halde alınmaz. Biz almadıkça yükselir, yükseldikçe almayız ... veee uzayda ufo geziyor gibi bakarız. Alırsak , düşerse her gün beynimize söveriz. Zor iş bu iş.

Oysa sabit kur olsa, bizde heyecan yapmasak.

Sayfa 867/996 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •