Sayfa 868/1003 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. Kapıcı ilişkilerinde kakaolu dondurmanın yeri ve önemi adlı kitabını da bekliyoruz...

2. Merhaba,
    Bırakayım uğraşmayayım dedim, ama yapamadım. Belki bazılarına faydam olur.
    Emin olduğum halde hesabımı tekrar dikkatlice inceledim, belki kaçırdığım birşey olmuştur diye. Dediklerim aynen doğru.
    Siz bir yerden sonra kaçırıyorsunuz. Evet, tl faiz daha fazla artar ise dolar kalıyor ilave tl faizi oluşuyor. ANCAK, tekrar uzatılırken, ilave oluşan tl yi de üzerine ekliyor. Hatta müşteri temsilcim, sistem otomatik belirliyor, bakalım alacak mı gibisinden konuşmuştu. Sonuçta sistem üzerine ilave etti, eski 100k usd den bir iz kalmadı, usd artmış oldu.
    Demem o ki, bankacılar da çok uzman değiller.
    Bu dediklerimi banka ile yazılı olarak da teyit ettim. Bakın yazılı diyorum.
    Ankarada olan dileyen herkese ispat edebilirim. Ben ispatlamak zorunda değilim, ancak birilerine yardımım olur diye söylüyorum.
    VB ÖB ile de teyit edebilirsiniz. İşlemleri böyle yapıyorlar.

Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Bankacılar çok uzman değilse, verdikleri yazıya nasıl güveneceğiz?
    [emoji3]
    Bir forumdaş yukarıda yazmıştı. Dövize döndüğünde nasıl olduğunu.
    Siz de dövize döndüğünüz gün rakamları paylaşırsanız seviniriz.
    Benim DDKKM vadesi 4.01.2025 tarihinde doluyor.
    Dövize dönersem ben de paylaşırım.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bankacılar çok uzman değilse, verdikleri yazıya nasıl güveneceğiz?
    [emoji3]
    Bir forumdaş yukarıda yazmıştı. Dövize döndüğünde nasıl olduğunu.
    Siz de dövize döndüğünüz gün rakamları paylaşırsanız seviniriz.
    Benim DDKKM vadesi 4.01.2025 tarihinde doluyor.
    Dövize dönersem ben de paylaşırım.
    Evet, 6 ocakta dönüşüm var.
    Paylaşacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Bırakayım uğraşmayayım dedim, ama yapamadım. Belki bazılarına faydam olur.
    Emin olduğum halde hesabımı tekrar dikkatlice inceledim, belki kaçırdığım birşey olmuştur diye. Dediklerim aynen doğru.
    Siz bir yerden sonra kaçırıyorsunuz. Evet, tl faiz daha fazla artar ise dolar kalıyor ilave tl faizi oluşuyor. ANCAK, tekrar uzatılırken, ilave oluşan tl yi de üzerine ekliyor. Hatta müşteri temsilcim, sistem otomatik belirliyor, bakalım alacak mı gibisinden konuşmuştu. Sonuçta sistem üzerine ilave etti, eski 100k usd den bir iz kalmadı, usd artmış oldu.
    Demem o ki, bankacılar da çok uzman değiller.
    Bu dediklerimi banka ile yazılı olarak da teyit ettim. Bakın yazılı diyorum.
    Ankarada olan dileyen herkese ispat edebilirim. Ben ispatlamak zorunda değilim, ancak birilerine yardımım olur diye söylüyorum.
    VB ÖB ile de teyit edebilirsiniz. İşlemleri böyle yapıyorlar.
    sn lunatic, eğer gerçekten dediğiniz gibi bir uygulama yaptılarsa ve bundan eminseniz hiç kurcalamayın, uyandırmayın çünkü yanlış ya da en azından farklı bir uygulama. bugüne kadar garanti, deniz, odea, burgan, ing olmak üzere 5 ayrı bankada defalarca ddkkm devam ettirdim (sizin deyiminizle uzattım) ve uygulama sizin dediğiniz gibi olmadı. prim ve/veya faizden gelen fark tl olarak hesabıma yattı, en baştaki dolar meblağı ddkkm'ye devam etti.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn lunatic, eğer gerçekten dediğiniz gibi bir uygulama yaptılarsa ve bundan eminseniz hiç kurcalamayın, uyandırmayın çünkü yanlış ya da en azından farklı bir uygulama. bugüne kadar garanti, deniz, odea, burgan, ing olmak üzere 5 ayrı bankada defalarca ddkkm devam ettirdim (sizin deyiminizle uzattım) ve uygulama sizin dediğiniz gibi olmadı. prim ve/veya faizden gelen fark tl olarak hesabıma yattı, en baştaki dolar meblağı ddkkm'ye devam etti.
    ddkkm yi örneğin 115.71 gram altın ile açtınız vade sonu 115.71 gram altın karşılığı tl olarak neyse ancak o kadar miktarı tekrar yenileme yapabiliyorsunuz 115.72 bile olmuyor

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yüzde 60 ı kim teklif etti. Bana yüzde 54 dediler. Ben DDKKM ye devam dedim.
    Fibabanka ..

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ddkkm yi örneğin 115.71 gram altın ile açtınız

vade sonu 115.71 gram altın karşılığı tl olarak neyse ancak o kadar miktarı tekrar yenileme yapabiliyorsunuz 115.72 bile olmuyor
    Salı günü benim DDKKM dönüşü var en güncel sonucu yazarım

Sayfa 868/1003 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •