Sayfa 869/906 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Bu ağır mötlü lökeşe (çulluk,yaban kazı) İhlas holding hissesine olumlu haber yada haberler lazım eski şaşaalı günlerinde olduğu gibi yürüyüp hatta uçup gitmesi için ama pek tabiiki böyle olması içinde haysiyetli,şerefli,onurlu,itibarlı,yatırımcılara güven veren saygın,sevilen,hatırı sayılır bir iş insanı patron lazım peki varmı böyle bir adam gibi babayiğit derseniz,sorarsanız?yorum yok Allah (cc),Mücahit Ören'i önce ıslah sonrada hidayet nasip eylesin..Böyle bir sıkıntıya,musibete maruz kaldığımız içinde elbet kendimizide sorgulamamız lazım nasıl bir günah içindeyiz diye.. Allah (cc) ,bizleride önce ıslah sonrada islam dininine içten,samimi,riyasız sarılmayı,şereflenmeyi nasip eylesin..Amin..ytd.

2. Spek benim yorumum belli. Senin 7 ced... S. S...

Para tekniği yapar.

3. Yahu🤠 alemsin 26 dan 12 ye senigidi hızlı gonzales seniii. Hade şimdi geri donesun.

4. yine talan ettiler

5. Ah ben spek olacaktim ki 🤠 ...

6. Artık kendi malini da almak içinden gelmiyor degilmi?😂

7. İnsafsız spek. Borsanın akıllı insan işi olmadığını gösteriyor aslında. Tahtayı tutan istediğini yapıyor işte. Nereye düştük

Para tekniği yapar.

8.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Ah ben spek olacaktim ki �� ...
    Speğin ta kendisi sensin Siren efendi.. Burada canı yanan ,haksızlıklara karşı öfkesinden burnundan soluyup kriz geçiren, üç beş kuruş parasını bu namus yoksunu ahlaksızlara,kanı ,mayası bozuklara kaptıran,çaldıran,soyduran gariban yatırımcı vatandaşlarla hiç yüzün kızarmadan dalga ve taşak geçmeye devam ediyorsun..Demekki senin insanlık anlayışın bu kadarmış..Her kim olursan ol elbetteki yorum yapacaksın buna asla itirazımız yok ama biraz insaf ya insanlarla kafa bulmak,kışkırtmak neyin nesi bu güne kadar hep aynı arızasın bizide ayar ediyorsun..Çok yazık ve ayıp diyorum be birader..Endeks 300 puandan fazla düştü ihlas holding ve diğer iştirakleri sebepli sebepsiz hep düştü ama bu gün endeks 200 puan yukarı gitti ihlas holding ve diğer iştirakleri yerinde saydı inşallah gözleri toprağa bakmıyordur ..İhgyo taban taban düşüyor sebebi nedir Spk ve Bist yetkilileri neden bu alavereli,şaibeli,kirli işlere,hareketlere izin verip adeta göz yumuyorlar anlamakta zorluklar yaşıyorum hatta hiç anlamıyorum anlayanlar beri gelsin..Gelinen son nokta dolar,euro,faiz ve gizli kayıt dışı Fon yatırımcısı vatan hainleri artık açığa vurdu bunlardan biride Mücahit Ören'dir tam 25-30 yıldır bu işleri yapıyor ben söylemiyorum borsadaki 6 şirketinin hisselerindeki 60 günlük hareketlere bakınız pekala anlayacaksınızdır ne kadar vatan haini soyguncu olduğunu İhlas finans sapıkalısı vurguncusunun...Allah ıslah eylesin ve bildiği gibi yapsın tabii ki ona haksız,haram para kazandıran sipeklerinide..Nedir bunlardan çektiğimiz yav..ytd..

Sayfa 869/906 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •