Sayfa 869/1312 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Konu arada otomobile gelmiş ama inanılmaz talep var.çevremde olanları anlatsam roman olur.millet sıfır liste fiyatından pahalıya 2 yaşında araba alıyor inanılır gibi değil.
    Ekim sonu 1070 e aldığım cupra formentor olmuş 1500.ki araç yok.
    Çevremde her gün birileri telefon açıp ne olur araba bul diyor.o kadar çok araba srayan var ki sıfır.
    Sanırım eli yüzü düzgün bir ev 3-4 ten başlayınca herkes daha ulaşılabilir olan otomobile yöneldi.
    Şu an ev araba satsam 8 milyon.mevduata koysam aylık 170-180 bin tl.deli para valla.
    Araçları şirket adına mı almak istiyorlar, şahıs adına mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Araçları şirket adına mı almak istiyorlar, şahıs adına mı ?

Şahıs olarak.
    işletme sahibi olsun maaşlı çalışan olsun inanılmaz bir talep var otomotivde.önce ki mesajımda dediğim gibi sıfır liste fiyatından pahalı olan 2.eline bile araç alanlar mevcut.

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    sn djoz
    Kiracımı üsküdardaki evimden geçen kasımda güç bela tahliye ettirdim.1650tl oturuyordu
    perdeleri çektik.o günden bu güne boş.
    nereye kadar boş olacak sorusunun cevabı ise çok uzun süre olacaktır.
    inşallah boş tutuyorsun al sana ceza demezler
    (cebindeki tapunun hükmü olmayan bi yerde herşey olur )
    İçine iki parça eski eşya koyarsın depo olarak kullanıyorum dersin onada yasak diyecek halleri yok
    bir halt olacağı yok.

4. Istanbul un gelecegini goruyorum bu haberde

https://www.msn.com/en-us/money/real...aa7a7dddbf44b8

1.000.000 TL'lik ikinici el arabanın yurdışı muadili eğer 20.000 euro ise Türkiyede euro fiyatı ucuz demektir...

fiyatların yakınsaması prensibine göre 1 euronun 50 TL'ye yakınsaması gerekir...

İhracat sektörünün yakınmasında haklılık payı var...

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şahıs olarak.
    işletme sahibi olsun maaşlı çalışan olsun inanılmaz bir talep var otomotivde.önce ki mesajımda dediğim gibi sıfır liste fiyatından pahalı olan 2.eline bile araç alanlar mevcut.
    Kasko, sigorta, benzin, bakım masraflarını göz önüne alınca sıradan biri için araç büyük bir yük haline geldi. Bu nedenle sıfır araba almak için yarışanları keyifle izliyorum. Parası olanın derdi farklı oluyor.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    1.000.000 TL'lik ikinici el arabanın yurdışı muadili eğer 20.000 euro ise Türkiyede euro fiyatı ucuz demektir...

fiyatların yakınsaması prensibine göre 1 euronun 50 TL'ye yakınsaması gerekir...

İhracat sektörünün yakınmasında haklılık payı var...
    Daha önce de yazdım.

Ocak 2022'de 1,4 milyon TL yani 95 bin $ olan aynı daire hâlâ satışta ve 2,8 milyon TL yani 148 bin $.

Ya ev fiyatlarında balon var ya da USD çok düşük.

Karar sizin. Ben cevabını bildiğim bir şeyi soruyorum millet yanlış anlamasın diye. Anladınız siz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    sn djoz
    Kiracımı üsküdardaki evimden geçen kasımda güç bela tahliye ettirdim.1650tl oturuyordu
    perdeleri çektik.o günden bu güne boş.
    nereye kadar boş olacak sorusunun cevabı ise çok uzun süre olacaktır.
    inşallah boş tutuyorsun al sana ceza demezler
    (cebindeki tapunun hükmü olmayan bi yerde herşey olur )
    Ben öyle bir durumda her boş daireye bir aile ferdinin ikametini aldırmayı düşünüyorum.
    Elektrik su aboneliği de açarız. O zaman da ceza yazsınlar bakalım.
    Bu iş artık para meselesinden çok "haksızlığa karşı savaş"a dönüştü.
    Zararsa zarar! İnatsa inat!
    Popülist hükümeti arkasına alan fırsatçı kiracılara hakkımı yedirip kanser olacağıma, "varsın boş dursun, tut ki evim değil de gelir getirmeyen boş bir arsam var" diye düşünüp geceleri rahat uyurum.

Hem olur da bu saçma sürecin bitmesini beklerken aniden ev satasım gelirse, boş evi satmak çok daha kolay olur.
    Boş ev dolu evden kat kat kolay satılır. Kimse aldığı yeni eve vantuz gibi yapışmış bir eski kiracıyla uğraşmak istemez.
    Bugün kiraya vermeyerek kaybettiğiniz parayı, evi satarken kat kat çıkartırsınız.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 869/1312 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •