Sayfa 869/990 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Viop XLV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sasanun sahibi bile bu kağıt 80 i nasıl gördü. Oradan bende sattım ama halen gidiyor. Ben bi bok anlamadım bu işten demiş. Bizim borsacılarda 200 eder diyo 130 lara nasıl düştü diyo
    bir halt olacağı yok.

2. Bugün sasa için ilginç gün olacak ya patronun desiği olacak ya da tarikat sen borsadan ne anlarsın işine bak diyecek patrona [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sasanun sahibi bile bu kağıt 80 i nasıl gördü. Oradan bende sattım ama halen gidiyor. Ben bi bok anlamadım bu işten demiş. Bizim borsacılarda 200 eder diyo 130 lara nasıl düştü diyo

3. Eskiden TV'de basketbol maçı anlatılırken, feykini gösterdi, potali attı gibi terimler geçerdi. Feyk dediğinin İngilizce "Fake" ya da Türkçe kandırmaca olduğunu sonradan öğrendim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Benim anladığım Sasanın patronu bile terstte kalmış [emoji3]

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bugün sasa için ilginç gün olacak ya patronun desiği olacak ya da tarikat sen borsadan ne anlarsın işine bak diyecek patrona [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Benim anladığım Sasanın patronu bile terstte kalmış [emoji3]

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bilsem buralara gidecek 140 verirdim diye hergün dövünüyordur
    la patron benim kağıdım değerinden haberim ypok 80 den sattım şimdi arkasından bakıyorum
    böyle patronluğun diyip şirketi hisse başı 130 dan borsada satışa çıkarır mı
    bir halt olacağı yok.

6. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Sorulara tum acıklıgıyla yanıt veren erdemoglu’nun acıklamalarından one cıkan mesajlar soyle:

* sasa’nın borsada su anda geldıgı pıyasa degerı benı rahatsız edıyor.

* hıssenın fıyatı 60 lıradan 180 lıraya neden yukseldı, bılmıyorum. Yenı yatırım acıklamamız olmadı, hısse fıyatlarımızı yukarı cıkaracak bır acıklama da yapmadık.

* hıssenın fıyatı 80 lıraya cıktıgında, kucuk yatırımcı zarar gormesın dıye borsa ıstanbul’da satıs yaptık. O satıstan berı herkese, “sasa hıssesı cok yuksek, alınmaz” dıyorum.

* baska sırketler hakkında yorum yapamam. Ancak borsa ıstanbul’da yasanan bu havadan kucuk yatırımcıların zarar gormesıne uzulurum.

8. bakali nolucuk adam benim mal bu parayı etmez demiş.
    müşteri gelip yok eder deyip verecek mi

Sayfa 869/990 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •