-
Saboşlar ve spekoş falakaya yatırmalı biz yatırımcılara ettiği eziyete bakarmısın bunlar şeytana bile pabucunu ters giydiren cinslerden gam yok Allah bizimledir inşallah...
-
şimdi bizim bu zevzek, vurdum duymaz tavırlarımızı okuyan yeni mallanmış ky ler bizi tuhaf buluyorlardır. öldürmeyen acı güçlendirir.
-
Zalımın zulmü varsa afyon hissedarınında allahı var zulumla abat olanın sonu berbat olurmuş aga ne günlere kaldık kamyon arkası yazılarda yazdırdınya bize büyüksün
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
SAlı gününüz iyi olur inşallah.Rezil kağıtla ilgili yine bir süre yorum yapmama kararı aldım kendimce.Gerçekten bıktım usandım hiçbir anlamı olmayan hareketlerden.Sizleri okumaya devam edeceğim.Kalın sağlıcakla.
-
Teknik olarak 7.90 üzeri kalırsa 8.20 ve 8.70 denemesi yapacaktır temel olarak ay sonu bilanço var ve arsa satış haberi her an düşebilir ama bu adi hiçbirine uymaz o yüzden artık yorum yaomıycam yeni giren yada girecek olan arkadaşlarda zararda degillerse durum degerlendirmesi yapsınlar artık söz bitti yorum yok ytd
-
şuan tüm beklentilere kapatmış tahta kendini, inanılmaz baskı var.Şuan tek göstergemiz Aslan çimentonun yönüne göre onu yine geriden takip ediyor, umalımkı aslan gitsin bizde iyi kötü faydalanalım ondan,
-
.............................. Yorumsuz
-
helal olsun be toparlamış.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri