Sayfa 87/958 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 689 - 696 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Saboşlar ve spekoş falakaya yatırmalı biz yatırımcılara ettiği eziyete bakarmısın bunlar şeytana bile pabucunu ters giydiren cinslerden gam yok Allah bizimledir inşallah...

2. şimdi bizim bu zevzek, vurdum duymaz tavırlarımızı okuyan yeni mallanmış ky ler bizi tuhaf buluyorlardır. öldürmeyen acı güçlendirir.

3. Zalımın zulmü varsa afyon hissedarınında allahı var zulumla abat olanın sonu berbat olurmuş aga ne günlere kaldık kamyon arkası yazılarda yazdırdınya bize büyüksün

SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SAlı gününüz iyi olur inşallah.Rezil kağıtla ilgili yine bir süre yorum yapmama kararı aldım kendimce.Gerçekten bıktım usandım hiçbir anlamı olmayan hareketlerden.Sizleri okumaya devam edeceğim.Kalın sağlıcakla.

5. Teknik olarak 7.90 üzeri kalırsa 8.20 ve 8.70 denemesi yapacaktır temel olarak ay sonu bilanço var ve arsa satış haberi her an düşebilir ama bu adi hiçbirine uymaz o yüzden artık yorum yaomıycam yeni giren yada girecek olan arkadaşlarda zararda degillerse durum degerlendirmesi yapsınlar artık söz bitti yorum yok ytd

6. şuan tüm beklentilere kapatmış tahta kendini, inanılmaz baskı var.Şuan tek göstergemiz Aslan çimentonun yönüne göre onu yine geriden takip ediyor, umalımkı aslan gitsin bizde iyi kötü faydalanalım ondan,

7. .............................. Yorumsuz

8. helal olsun be toparlamış.

Sayfa 87/958 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •