Sayfa 87/582 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 689 - 696 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Sn fedoramca sizdeki olumlu değişimi gözlemliyorum ve gerçekten mutlu oluyorum. Lütfen planına sadık kal 5 yıllık plan değil insanlar 5 günlük plan bile yapmıyor bu ülkede. O nedenle lütfen devam et.

Değer değişimine takılanlara şunu söylemek isterim. Algılarınız üstüne oynanmasına izin vermeyin. Portföyün TL dip bakiyesine bakarak temettücü olunmaz. Temettücü olan varlığın değeri arttı azaldı diye kaygılanmaz. Temettücülükte hedef maximum lot sayısına ulaşmaktır şunu anlayıp kabul edelim artık. Gerisi trading girer ki orada da kim kimi koparıyorsa formasyonu çalışır.
    Cevap veriyorum Sayın MR Steel.. Teşekkürler, Demirden korkan, trene binmesin diyorum. Zaten olan olmuş bakiyesel olarak kim bilir ne kadar daha eksi göreceğim, buradan bu lotu aldığım yanıma kar kalacak.
    Yarın en az 1000 lotum daha olur umarım, 1000 lot altına üzülürüm...Üstüne ALLAH bereket versin

Krediyi çektim demin... Hayırlısı olsun. Dedim ya ben başka bir şans göremiyorum kendimde, 5 yıl sonra emekli olunca bana pasif gelir lazım, şu anki algılarla uzun vadeli planlarımın değişmesine izin vermemeliyim.

2.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Sn fedoramca sizdeki olumlu değişimi gözlemliyorum ve gerçekten mutlu oluyorum. Lütfen planına sadık kal 5 yıllık plan değil insanlar 5 günlük plan bile yapmıyor bu ülkede. O nedenle lütfen devam et.

Değer değişimine takılanlara şunu söylemek isterim. Algılarınız üstüne oynanmasına izin vermeyin. Portföyün TL dip bakiyesine bakarak temettücü olunmaz. Temettücü olan varlığın değeri arttı azaldı diye kaygılanmaz. Temettücülükte hedef maximum lot sayısına ulaşmaktır şunu anlayıp kabul edelim artık. Gerisi trading girer ki orada da kim kimi koparıyorsa formasyonu çalışır.
    Overall degilde sat al yaparak lot artiramadigima üzülüyorum,eminim fedoramcanin derdi de bu benim de planim 5 yıllık ,temettü oranı kadarda ayrıca alsat yada pariteden lot artirmak hedefim her yıl ,bu sene şükür hedefime ulastim yoksa Allah muhtaç etmesin lotları satmaya

3.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Overall degilde sat al yaparak lot artiramadigima üzülüyorum,eminim fedoramcanin derdi de bu benim de planim 5 yıllık ,temettü oranı kadarda ayrıca alsat yada pariteden lot artirmak hedefim her yıl ,bu sene şükür hedefime ulastim yoksa Allah muhtaç etmesin lotları satmaya
    Sayın Networkcan, o benim de canımı sıkıyor. Bugünü tahmin edemezdik de, geçen tavan sonrası %7 satış için iyi bir fırsattı, %3 risk edecektin.

Ama böyle özene bezene biriktirdiğin lotları bir kalemde riske atmak stresli iş. Para kaybedince yerine geliyor ama lot kaybı sıkıntı...

Bence en uygunu bir miktar para ile al sat yapılıp aylık alımlara hatırı sayılır bir katkı sağlanabilir... Olmazsa da zaten beceremiyorum der çekilirsin kenara...

Bundan sonraki hedefim o. Çok küçük bir rakamla başlayacağım mesela 5000 bin tl. Al-sat al-sat nasıl oluyor görmek lazım, korkmadan, elini korkak alıştırmadan sonra baktın oluyor 15-20 bin ile bir ayda, aylık alımlara yakın lot kazanabilirsin, günlükte pek dişe dokunmasa da... Ben böyle düşünüyorum tabii parası çok olan 150-200 bin ile de yapar.

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sayın Networkcan, o benim de canımı sıkıyor. Bugünü tahmin edemezdik de, geçen tavan sonrası %7 satış için iyi bir fırsattı, %3 risk edecektin.

Ama böyle özene bezene biriktirdiğin lotları bir kalemde riske atmak stresli iş. Para kaybedince yerine geliyor ama lot kaybı sıkıntı...

Bence en uygunu bir miktar para ile al sat yapılıp aylık alımlara hatırı sayılır bir katkı sağlanabilir... Olmazsa da zaten beceremiyorum der çekilirsin kenara...

Bundan sonraki hedefim o. Çok küçük bir rakamla başlayacağım mesela 5000 bin tl. Al-sat al-sat nasıl oluyor görmek lazım, korkmadan, elini korkak alıştırmadan sonra baktın oluyor 15-20 bin ile bir ayda, aylık alımlara yakın lot kazanabilirsin, günlükte pek dişe dokunmasa da... Ben böyle düşünüyorum tabii parası çok olan 150-200 bin ile de yapar.
    hocam 1 lot 1 lottur , hem de meşgale olur ereğli fiyat hareketine o kadar takılmazsın ...hem de trade eskiden beri mesela bendeki gibi alışkanlıksa nefsi de köreltmiş oluyorsun

5. vhisak abi tekrar hoşgeldin. Yazılarını herzaman keyifle okuyorum. Umarım sayın tory de kısa zamanda döner. Kızıldağ, vhisak ve tory yazılarınız bu forumdaki sessiz gerçek temettücülere her zaman güç vermiştir. Saygılar...Hergün toplamaya devam...
    <<<::: AIM SMALL MISS SMALL ---- Sabırla EREGLI/ISDMR toplamaya devam :::>>>

6. Ben de Eregl lot artırım işini trade yaparak sağlamaya çalışıyorum. Ama tek farkla trade işini Eregl de yapmıyorum diğer hisselerde yapıyorum karını Eregl lot alımında kullanmıyorum. Bunun da temel sebebi özellikle bu sene Eregl piyasadan negatif ayrıştı. Hatta çoğu hisse yukarı trendde iken Eregl ayı trendine girdi. Bu da çifte avantaj yarattı. Esasında trade işini diğer hisselerde yapmanın söyle bir güzelliği var. Eregl fiyatının artmaması rahatsızlık vermiyor hatta artmasın istiyor insan ben bunu tecrübe ettim rahat lot artırmak mümkün oldu tabii belki de bu seneye özgü bir durumdu bilemiyorum ama nispeten daha az stresli diyebilirim

7. Eregl lot artırımında kullanmıyorum yanlış oldu kullanıyorum olacaktı.

Ayrıca tüm güzel dilekler için teşekkür ediyorum herkese Hoşbulduk.

Hedef lot kişiye göre değişir bence. Hedef lot nedir ???

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 87/582 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •