Sayfa 87/1005 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burada vıopculardan Abka haricinde net saatlik ekstra koyan olmadı iş 31 dönmesin
    şu ekstraları görelimki kim bu cengaver desin topik 15 milyon oyun dönüyorsa
    benim poz yok olunca koyuyorum biliyorsun...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne demek abi, böyle küçük notlar almak iyidir
    Palayı ütücem derken pala bizi üttü
    Ayasofya abi de eski yırtık pırtık şort vardı duruyorsa ödünç alırız
    Transparan poşet var gardaş. Vitrinde her daim senin için hazır. Ben yorganın altındayım kimse bişicik görmüyor bende

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim poz yok olunca koyuyorum biliyorsun...
    senide biliyoruz sıkıntı yok benim sormam böyle oynak günlerde bu kadar el belli edilerek goy goy olması başka insanlar yanmasın diye dikkat edilmesi için yazdım.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Malesef stoplarımız çalıştı, poz yok, kenarıdan izlemeye devam denemeye değerdi ama olmadı ne yapalım.

Aktif long açılmıştır

6. Başladı saatlik pozitif uyumsuzluklar yine.. lanet vade sonu bitse de nefes aldırsa. Kimi gömeceke artık

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senide biliyoruz sıkıntı yok benim sormam böyle oynak günlerde bu kadar el belli edilerek goy goy olması başka insanlar yanmasın diye dikkat edilmesi için yazdım.
    Çok yazdım..''defalarca poz. yazmak algıya sebep olur'' diye...Poz. alınır yazar geçersin...Ama defalarca elini göstermek iyi niyetli olunsa bile bazı arkadaşları etkiler.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Çok yazdım..''defalarca poz. yazmak algıya sebep olur'' diye...Poz. alınır yazar geçersin...Ama defalarca elini göstermek iyi niyetli olunsa bile bazı arkadaşları etkiler.
    Aynen kimseyi etkiledi isek affola, ufak bir riskle denemek istedim. Dönüşü şimdi alıyor gibi ama bakalım. Cansız hayata dönebilecek mi.

Sayfa 87/1005 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •