Usdtry 6.777
Usdtry 6.777
Erdoğan : CHP başkanının dün televizyonda ne dünyadan ne Türkiye’den ne kendi belediyelerinden haberdar olmadığını milletimizin takdirine bırakıyorum . Bu kadar yalanı arka arkaya söylemek mitomani hastalığıdır . Umarım hekimlerimiz tez zamanda çözümünü bulur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Ücretsiz izine çıkarılanlara 1170 TL ödeme yapacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Kamu olarak tüm imkanlarımızı seferber ederken bu zor dönemde maalesef özel bankalar iyi bir sınav vermediler , onlardan da üzerlerine düşenleri yapmalarını bekliyoruz
Erdoğan : Başlattığımız kampanyaya yapılan bağış tutarı 1 milyar 612 milyon TL olumuştur
https://eksisozluk.com/ataturk-haval...1792?a=popular
yapımına karar verilen hastane, meydanın ana ve yedek pistlerine inşa edilerek koskoca 3 km'lik 2 dev pistin fişi çekilmiştir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bakan Koca : Son 24 saatte 34456 test yapıldı 4093 pozitif vakamız var 98 kişi de hayatını kaybederken 511 kişide iyileşerek taburcu oldu
Yer İmleri