Sayfa 873/882 İlkİlk ... 373773823863871872873874875 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Şirketler döngüsel hareketler yapabilir.. Berkosan küçük ama potansiyelli bir şirket.. Burada az laf çok iş yapmak lazım..Syglr.

2. Kentsel dönüşümün hızlandırılması için hazırlanan 26 maddelik yasa teklifi kabul edilmiş, deprem riski taşıyan başta İstanbul olmak üzere dönüşümü hızlandırmak için harekete geçişmiş oldu, hayırlı olsun, Aralık ayında başlayacak olan ithalata ek vergi ve hızlanması beklenen inşaat sektörü için iyi haber, buralardan dönüş için yeterli olur umarım, herkese bol kazanç ytd …

3. bir kaç yorum yazayım dedim, kimse kalmadı, burayı da kuruttum, sayfanın bereketini kaçırdım belli ki bu son olsun https://www.youtube.com/watch?v=YP7g...%87e%C5%9Fmesi

4. yazacak hal bırakmıyorlar ki birşey yazıyorsun çullanıyorlar berkosan diye biri vardi bize cahil diyordu ne olmuş pazartesiden beri satan iş garanti topluyor diye ifade ettiği malları mı çıkıyor gelsin cevaplasın

5. Aynısını buraya da yazayım da hak geçmesin... Bu işin, yok patrona güven yok bilanço yok bilmem ne ile hiç bir ilgisi olmadığına yakınen şahit oluyoruz...TR'nin demiyorum dikkat edin "kainatın" en hırsız; en alavere dalavereci adamının kağıdı 18 gündür soluksuz tavan yapıyor, millet almak için kuyruğa girmiş durumda...Bizim tahtacılar fakir, çorba parası hesabı yapıyorlar... Gelen satışları karşılar karşılamaz ilk havuç bedelsiz olarak çıktı ortaya...Sırada bilanço var...Şöyle yakışıklı bir bilanço ile bu kasvetli hava anında dağılır mı dağılır...Bu mudur, budur...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. ABD'de seçim öncesi tüm hisseleri zararına satıp Allah'tan criptoya geçmişim. Çok şükür Herşey yoluna girdi benim için. Yoksa zarar üstüne bi zarar daha yazacakmışım. Bol şans kalanlara.

7. ihlas örnek göstermek mantıklı değil dedemmm dedem diyorum malum 20 yıl önce emekli olmuşsun 40 yıl devlete hizmet yaş 80 malum

yine çelişki yazısı en başta bu işin patrona güveni bilançosu yok diye yazıp yazının sonunda yakışıklı bir bilanço ile kara bulutlar dağılır demek komedi resmen sanki yılbaşından bu yana çok yakışıklı bilanço açıkladır gerçi öve öve biteremiyordunuz burada böyle bilanço açıklayan yok bilmem ne diye sende git başka hisselerle ilgilen boşver kaderine terk et berkoyu dedemmmm

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Aynısını buraya da yazayım da hak geçmesin... Bu işin, yok patrona güven yok bilanço yok bilmem ne ile hiç bir ilgisi olmadığına yakınen şahit oluyoruz...TR'nin demiyorum dikkat edin "kainatın" en hırsız; en alavere dalavereci adamının kağıdı 18 gündür soluksuz tavan yapıyor, millet almak için kuyruğa girmiş durumda...Bizim tahtacılar fakir, çorba parası hesabı yapıyorlar... Gelen satışları karşılar karşılamaz ilk havuç bedelsiz olarak çıktı ortaya...Sırada bilanço var...Şöyle yakışıklı bir bilanço ile bu kasvetli hava anında dağılır mı dağılır...Bu mudur, budur...

8.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    sende git başka hisselerle ilgilen boşver kaderine terk et berkoyu dedemmmm

https://hizliresim.com/ff2hejs

Kekocuk görmesin ama...

Sayın justdealer üstad buraya gelmişse vardır bir bildiği...Bu kağıdın piri kendileridir ve kendisine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 873/882 İlkİlk ... 373773823863871872873874875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •