Sayfa 876/1024 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bulaşıcılık nedir abi. Sacma sapan terimler. Ekonomi çöktü batıyor firmalar işte. Çürükler eleniyor.
    Anlayamadığınız terimler ya da nitelemelerle dolu bir forumda iseniz bilgi düzeyiniz yetersizdir. Uzaktan izlemeye devam edin. Araştırma yapın, öğrenin, sonra yazın.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Koruma kalkınca ithalat arttı

Pamuk ipliğinde 2008’de getirilen ve 2013’e kadar yürürlükte kalan koruma önleminin olumlu sonuçlar doğurduğunu, soruşturma öncesinde 184 bin ton civarında seyreden ithalatın 95 bin tona kadar gerilediğine dikkat çeken Kıvanç, “Önlemlerin sona ermesiyle ithalat kısa sürede yüzde 60’tan fazla artarak 151 bin tona çıktı. Yerli üreticiyi tehdit eder noktaya geldi. 2015 genelinde 10 bin ton azalma olsa da 2016’da yüzde 25.1 artışla 180 bin tona, tarihi seviyelere çıktı. Böyle giderse 200 bin ton seviyelerini aşacaktır†dedi.
    Ayhan bu veriler triko ipliğiyle ilgili. Neticede ülkeye zarar da, konu Sn Moruk'un makrame ve örgü ipliği demesinden çıktığı için ayrıntı yazayım dedim.

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Ne o yine çıkmışsınız piyasaya. Bitiniz mi kanlandı. Maaşlar mı yattı.
    Bilip bilmeden zırvalayıp durma Tfx Target la ilgili. Kullandın mı hiç ?? Ancak duyduklarınla konuşursun yalan yanlış.
    bu işler kullanandan kullanana değişiyor internetten bir şey almadan önce firma yorumlarına giriyorum biri o akdar güzel yazıyor ki bundan alayım diyorsun altta bir yorum okuyorsun uzak durmak lazım diyorsun o yüzden az yorumlu ve puanlı yerlerden almıyorum.
    daha objektif olsun diye çok yorum yapılan ve puan verilen firmalardan alıyorum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ömer B. Yazıyı Oku
    Ayhan bu veriler triko ipliğiyle ilgili. Neticede ülkeye zarar da, konu Sn Moruk'un makrame ve örgü ipliği demesinden çıktığı için ayrıntı yazayım dedim.
    pardon o zaman makrome ise ben bilmem 2 ters bi düz haroşa falan
    bir halt olacağı yok.

5. [QUOTE=HAKEM;2607197]
     Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Arkadaş bu yayınlar hep ,insan yakmış,öldürmüş var olduğundan beri insanlara kan,gözyaşı,kölelik ,katliam,din adına savaşlar çıkarmış dincilerin; kendi günahlarını,pisliklerini başkasına yıkma,nefreti başkasına yıkma operasyonu ,bu kitapları vatikan ve evangelist dinciler yazdırıyor o bahsettiğiniz rosh bu kadar güçlü olsa her gün ana avrad küfreden bir kitap yayınlanabilir mi,biz de bile soner diye biri var dinciler hakkında bir kitabı yok varsa yoksa seçilmişler,varın siz hesap edin.[/QUOT
    Dinciler yazdırıyor derken zaten o kitaplarda da bir başka dinciler yani siyonist yahudilerin pek çok şeyden sorumlu olduğu yazıyor.Evangelistlerde zaten yahudileri dışlamaz ki ,evangelistler armagedonun yahudilerin dediği şekilde planlandığı,yani yahudilerin israile dönmesi gerektiği,mescid i aksa nın yıkılıp aynı topraklarda süleyman tapınağının kurulması gerektiğini büyük israil devletinin kurulması gerektiğine,armageddonun olacağına falan inanırlar.Soner yalçın hakkında da yazardım pek çok şey ama sizin bu konulara çok vakıf olduğunuzu düşünmüyorum o yüzden ilgili kitapları okumanızı tavsiye ederim.Öncelikle acilen arkadaşın dediği kitabı okuyun sonra konuşuruz .Soner yalçının kitapları hakkında da yazardım ama sizin onun kitaplarını okuduğunuza emin olamadım.Siz bir soner yalçın kitapları diye google a girin,ordaki kitapları araştırın sonra konuşuruz.
    Arkadaş ,hem bilgisiz hem ukala hem art niyetlisin,bi oku bi vatikanı ,bi evangelizmi araştır,her pisliği Yahudilerin üzerine yıkma onlarda evangelis dincilerin kuklası herkes gibi ,sana inşaatı Yahudiler mi yaptırdı,sayısız kadını cadı diye tapınakçılar mı yaktırdı,kenan lanetlendi o zaman siyahlar köle olmalı diyen ve bunun hukiki meşrutiyetini tapınakçılar mı hazırladı ,binlerce yaz,yaz bitmez ,tapınakçılar zamanın soludur ve dincilerle savaşmıştır ,onurlu insanlardır ve bunun için klişe tarafından yakılarak can vermişlerdir,gelip burda vatikan propağandası yapma,bir daha yazmam,iyice araştır.

6. İnsanlar geçinemediğinden ailesi ile birlikte intiharı seçiyor, at boku kadar bir şehir devleti olan Katar bize 15 milyar dolar verecek diye huşu içinde bekliyoruz.
    Emme ve lakin ******** ve de yalaka medyamız bu parayı Kanal İstanbul'a mı gömeceksiniz diye soramıyor.!

6,4989

maşallah ne güzel kayıyorlar ama nereye kadar
    bir halt olacağı yok.

[QUOTE=guvence;2607407]
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku

Arkadaş ,hem bilgisiz hem ukala hem art niyetlisin,bi oku bi vatikanı ,bi evangelizmi araştır,her pisliği Yahudilerin üzerine yıkma onlarda evangelis dincilerin kuklası herkes gibi ,sana inşaatı Yahudiler mi yaptırdı,sayısız kadını cadı diye tapınakçılar mı yaktırdı,kenan lanetlendi o zaman siyahlar köle olmalı diyen ve bunun hukiki meşrutiyetini tapınakçılar mı hazırladı ,binlerce yaz,yaz bitmez ,tapınakçılar zamanın soludur ve dincilerle savaşmıştır ,onurlu insanlardır ve bunun için klişe tarafından yakılarak can vermişlerdir,gelip burda vatikan propağandası yapma,bir daha yazmam,iyice araştır.
    Tapınakçılar solcu ,dincilerle savaşmış öyle mi.Peki diyelim geçelim,Genel tartışma adabı açısından bu tartışma benim için bitmiştir.Siz haklısınız diyelim geçelim sn guvence.

Sayfa 876/1024 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •