Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Neden bu kadar düşüs bekliyor sunuz .ikibin puan azda değil eski rakamla ikiyuzbin puan.bende açıkçası borsada kalsammi ciksammi karar veremedim ama görünen durum belirsizlik iyi değil Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn denizci2,
3000'ler derken 3100 de , 3900 de olabilir , ben 4000in hemen altı 3900 civarı bir rakam bekliyorum. Zaten daha ocak ayında 5704'ten 5000e geldi neredeyse. Belki de fazla kötümserimdir, siz yinede yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Gerekçe olarak da sayın refaba'nın #7215 nolu yazısını düşünüyorum. Malum geçen sene içinde bir gün malum şahıs için öldü dedikosu çıkmıştı ve 3-4 saat yalanlanmamıştı, borsa neredeyse taban olmuştu. Ama sonra haberin yalan olduğu ortaya çıkınca eski seviysine gelmişti...
Hollanda'da 2000'lerin başında 6100 civarı olan banka şubesi sayısı şu anda 420'ye düşmüş,atm ve internet bankacılığındaki yaygınlaşma sonucu...
Fener 11 kişi oynuyuncada durdurulamıyor.
Arda nın hergün futbolundaki gelişme Avrupa kupasına yansır ise ve bunun sonucunda
Avrupa liginde başarılı maçlar çıkarma ihtimalini satın aldım diyebilirim asıl.
Yoksa düşen borsada çok pozitif olarak endeksten ayrılması zor.
Bakaliim ne olcak.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Hiranur Vakfı Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in, kızı H.K.G.'yi 6 yaşındayken 29 yaşındaki müridi Kadir İstekli ile dini nikahla evlendirmesi nedeniyle açılan davaya başlandı. Kartal'daki Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya; tutuklu sanıklar Gümüşel ve İstekli getirilirken, tutuksuz sanık anne Fatıma Gümüşel ise katılmadı.
Dava öncesi duruşma salonu önünde avukatlar ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Mahkeme heyeti baro ve derneklerin müdahilik talebini kabul etmeyerek davaya gizlilik kararı verildi, yayın yasağı getirildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Duruşma salonu önünde avukatlar ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.
Hukuk devleti ya.
Yer İmleri