Originally Posted by Sercannn Yiğenim niye piyasa yapıcımıza laf söylüyon Sercan abey mini ralli yaptık nerdeydin
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
bi haber bekliyor. yönü bilen kazanacak
adam yukarı alıyo 89500den de rahat rahat mal cıkıyo
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Originally Posted by thunder şimdi teknik bir soru sormak istiyorum... elimde 11 liradan nisan vadeden yani temettü verilecek diye spota göre 1 lira ucuzdan tkfen var... şimdi tkfen temettüyü iptal etti... benim nisan vade hop diye 1 lira üstüne koyacak mı? @Bear_Bull en güzel sen bilirsin... @Bear_Bull en güzel sen bilirsin bu konuları...
Originally Posted by thebigshort Sercan abey mini ralli yaptık nerdeydin Cezalıydım.. 82 binden beri devlet malda dediğim gibi.. Borsa bir dış görünüştür.. Herşeyi saklayabilirsiniz ama borsada ilizyon yaratıp herşeyi tozpembe gösterme şansınız var
Originally Posted by Lambent adam yukarı alıyo 89500den de rahat rahat mal cıkıyo Bana da oyle geldi. Ozellikle havayollari. Alici cekmek icin yukari surulmus gibi.
Originally Posted by alenichev Bana da oyle geldi. Ozellikle havayollari. Alici cekmek icin yukari surulmus gibi. Pegasus’un 83 uçağından şu an sadece 7 si aktif... Yazık gerçekten...
Originally Posted by Lambent adam yukarı alıyo 89500den de rahat rahat mal cıkıyo Borsada şu an devletten başka kimse topun altına giremez.. Düşmez, düşürmezler boşuna beklemeyin
Forum Rules
Yer İmleri