En çok dax dikkatimi çekti % 5 fırlamış ..............Almanya yurtdışı seyahat engelini kaldırıyor haberiyle oldu galiba ........
En çok dax dikkatimi çekti % 5 fırlamış ..............Almanya yurtdışı seyahat engelini kaldırıyor haberiyle oldu galiba ........
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Tüm Güç bendeyken Neden seçime gideyim 2023 te Garanti zaten Allah ömür versin 2028 e kadar sistem devam eder
Türkiye Batacak Dolar 10 lira olacak yok Dolar bitti Adamlar Dolar satıp merkez bankası Rezervini Altına çevirmiş yüzde 30 kar etmiş Sözcü gazetesi yazmış açın okuyun
Eline klavye geçen ülke batırıyor ekpnımi profesörü oluyor siz düşecek dedikçe borsa çıkıyor
Son olarak Ekonomik kriz çıkarsa her iktidar biter bu ülkemizin 50 yıllık tecrübesi
O yüzden kriz mriz zor
Allah tan size uyup al sat yapmıyorum
ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Venezuela da kriz başlangıcında şuan ki yapılan saçma piyasa engellemelerini yapmış yandaş arkadaşım.. Bilgin olsun...
Siz resmen bir insana köle gibisiniz. 2023 te seçim olsa bile akp hile yapmadan bu seçimi alamaz...
3-4 günde dolar 7.25 ten 6.85 e indi diye, doların çıkmayacağını düşünüyorsan yanmışsın. Doların yaptığı düzeltmenin swapla, engellemeyle hiçbir ilgisi yok. Ufkun çok dar, belli.
Şu an turkiye iran gibi kapalı bir ekonomi olma yolunda. Onlardada dolar serbest değil. Ama dolar sürekli değer kazanıyor. Siz yandaşlar doların nasıl fiyatlandığını hala anlayamıyorsunuz. Yay geriliyor, er geç dolar ipini kopartır. Emin ol adamlar zamanını kolluyor. Borsa çıkıyor diye ekonomi mükemmel ancak sizler dersiniz. Ayrıca borsanın bir yere gittiği yok. Görende zannedecekki borsamız uçtu gidiyor... Komedisiniz kardeşim... Ayrıca kim düşecek diyor borsaya. Benim gördüğüm 10 kişiden 7 si yükselecek diyor zaten. Kendi kendinize birşeyler uyduruyorsunuz.
2017 de 6 TL ye aldığım tatlandırıcı bugün 140 TL olmuş. bizim yandaşlar hala atıp tutmaya devam ediyor. Nasıl bir kafa yapınız var sizin kardeşim...
Allah akıl fikir versin.... Allahım bana sabır ver.. Bir an önce gideyim şu Kanada'ya da kurtulayım şunlardan...
Son düzenleme : kamil79; 19-05-2020 saat: 03:43.
Ya dostum muhalifligini başka yerde yap her mesajın siyasi bıktık artık senin gibilerden git siyasi forumlarda yaz yada kurtula inandigin partide siyaset yap. 12-13 senedir su forumdayim bitmediniz be ne ülkeyi batirabildiniz nede siz bittiniz. Muhalifligini gelip viop sayfasında yapıp sürekli batıyoruz bittik olduk yazinca bu işe yeni baslayanlari etkileyip ülkeyi değil hem kendinizi hemde sizin laflarına bakıp short acanlari batiriyorsunuz. Ben senin gibilerin toplumdan izole olmuş asosyal tipler oldugunuzu düşünüyorum. Siyaseti gidin eşinizle dostunuzla arkadasinizla konusun tartışın. Dakka başı günde defalarca aynı konu.
Vay vay götleğe bak biz burada bitecekmişiz, ulan mal kaç kişisiniz şurada?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
şu a.k.p. trollerine bir şey yazmaya insan üşeniyor.
He borsa 200bin olacak.
açıklanan hiçbir rakama ben inanmıyorum.
enflasyon, işsizlik,büyüme,covid vs.
inanan varsa da aklına şaşırırım.
şu ufak kağıtlarla endeks belli yere geldi, çarşamba sabahından itibaren görüşürüz.
şu yükselişin inandırıcı olması için petkim 5 üstü, garan 10 üstü fiyattan işlem görmeliydi.
Neyse ya,
Kadir gecemiz mübarek olsun.
ULusumuzun var olmasını sağlayan önemli bir tarih olan 19 Mayıs Bayramını kutlarım.
Birikimi olmayıp üstüne 500 milyar dolar gayme borcu olan hesabı bilinmeyen yol, köprü, şehir hastanesi, havalimanı ödeme garantili hem de bir memlekette şu an iki ay kayıp, naaa... turist geleceğine göre dolar gayme nereden girecek ülkeye?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri