Sayfa 878/993 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İşçinin ürettiği hammadde miktarının ederine göre maliyeti 4 te birine 5 te birine düştü .

Bir işçinin maliyeti 2 sene önce 5 birim hammadde ediyorsa tüm masrafları dahil şimdi 1 birim hammadde ediyor .

Kimse işçi maaşını sigortasını bahane etmesin hammadde düşmedikçe
    Saçma bir iddia. İşletme gider artışı hammadde artışından çok daha fazla 1 yıldır. Ben işçi gideri yazmadım sadece.
    Keza bugünkü şartlar aralık ayında da devam ederse 1 ocakta tüm maaş giderleri %70 artacak net.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer el de meşgul olursa hiç mesaj yazamaz hale de gelebilirsiniz.
    Geçmiş olsun.
    Başkanın bünye hassas daha tam iyileşmeden küflü peynir yemiş. Muhtemelen su kaynaklı sıkıntılar var. Cırcır böceği gibi olmuş. ilacı da daha önce söylemiştim. Abi senin yaşadığın enfeksiyon bu sebep kaynaklı olabilir diye. Tekrardan hatırlattım başkana inşallah iyileşir. Yoksa altına bez bağlarlar

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İki elim de müsait değil. Yazamıyorum der gibi gibi.
    kolumda serum vardı. başka bi durum yok
    bir halt olacağı yok.

4. Cb yetkileri ile seçimi Suriye operasyonunu bahane ederek bir yıl erteleyebilir diyorlar

5. Kılıçdaroğlu CB adayı olursa bence risklidir. Bence iki aday çıkmalı öyle bir durum da işi riske atmak ülkeyi riske atmakla eşdeğer. Millet ittifakının seçimi kazanması gibi bir lüksü yok.

6. Ülke bir beş yıl daha bu şartlarda devam edemez ederse ülke kalmaz. Onun için herkes fedakarlık yapıp en yüksek oyu alabilecek biri aday olmalı.

7. Daha önce paylaşmıştım.

T.C. Anayasası
    78. Madde. Savaş sebebiyle yeni seçimlerin yapılmasına imkân görülmezse, Türkiye Büyük Millet Meclisi, seçimlerin bir yıl geriye bırakılmasına karar verebilir. Geri bırakma sebebi ortadan kalkmamışsa, erteleme kararındaki usule göre bu işlem tekrarlanabilir

Adı operasyon olursa seçim erteleme olmaz.İmkan görülmezse şartı da var.

Ki Rusya bile Ukrayna operasyonu diyor resmi olarak savaş kelimesini kullanmıyor.

Yeni bir tartışma olması için ortaya atılan bir dedikodu olabilir şu an için.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kolumda serum vardı. başka bi durum yok
    Elim kolum meşgul.

Serum Serum

Sayfa 878/993 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız