Başkanın bünye hassas daha tam iyileşmeden küflü peynir yemiş. Muhtemelen su kaynaklı sıkıntılar var. Cırcır böceği gibi olmuş. ilacı da daha önce söylemiştim. Abi senin yaşadığın enfeksiyon bu sebep kaynaklı olabilir diye. Tekrardan hatırlattım başkana inşallah iyileşir. Yoksa altına bez bağlarlar
Cb yetkileri ile seçimi Suriye operasyonunu bahane ederek bir yıl erteleyebilir diyorlar
Kılıçdaroğlu CB adayı olursa bence risklidir. Bence iki aday çıkmalı öyle bir durum da işi riske atmak ülkeyi riske atmakla eşdeğer. Millet ittifakının seçimi kazanması gibi bir lüksü yok.
Ülke bir beş yıl daha bu şartlarda devam edemez ederse ülke kalmaz. Onun için herkes fedakarlık yapıp en yüksek oyu alabilecek biri aday olmalı.
Daha önce paylaşmıştım.
T.C. Anayasası
78. Madde. Savaş sebebiyle yeni seçimlerin yapılmasına imkân görülmezse, Türkiye Büyük Millet Meclisi, seçimlerin bir yıl geriye bırakılmasına karar verebilir. Geri bırakma sebebi ortadan kalkmamışsa, erteleme kararındaki usule göre bu işlem tekrarlanabilir
Adı operasyon olursa seçim erteleme olmaz.İmkan görülmezse şartı da var.
Ki Rusya bile Ukrayna operasyonu diyor resmi olarak savaş kelimesini kullanmıyor.
Yeni bir tartışma olması için ortaya atılan bir dedikodu olabilir şu an için.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri