Sayfa 879/1002 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    NEYSE yahu..piyasalar bakınca...ZİRAAT-DEVLET DESTEĞİ 5.000 gibi...''5 bin geçilmez sloganı var''

Bence bu sefer ziyaret edersek,,OLUŞAN KANAATİN TERSİ olacak.Papaz her gün pilav yemez...ve kırılırsa 4650-700 e kadar geliriz.

Yabancı geçen hafta yine dayamış-260 mil.doları...

-akp kazanırsa seçimden hemen sonra ,alınan tüm malları boşaltırlar..Zaten ky. seçmen olduğundan tutuluyor olacaktı..

-Muhalefet kazanırsa ilk başta ne olur bilemem..Ama secimden sonra , 1-2 ay içinde yapılacak makro düzenlemeelr ile net ralli beklerim.

Bir süre orta vadeli düşünmüyorum..HAFTALIK puan hedefimden sonra kenara çekileceğim.

not: bence orta vadeli en büyük risk sp500...onda 3.600 beklerim.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Düşün şeytan bile isyan etmiş bizimkiler hala inatla secde ediyorlar. Bir de insan olarak insana ... Sorsan iblis kötü iblis isyankar.. jblis bile isyan ediyor bu kadınbudu köfteler de gram isyan yok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kuran a göre şeytan tek kişi değil.....cinlerden ve insanlardan da şeytan var...anlayacağınız şeytan tekil değil.....her insan şeytan adayı olabilir.....

3. Bu forum bile göstermiştir ki bizler siyasete bu kadar angaje iken, siyasete körü körüne bağlıyken
    bu ülkede düzülen değişmez sadece ve sadece düzen değişir.

Sabah akşam siyaset sabah akşam siyaset. Arkadaşlar bırakın boş verin onlar bugün kavga eder yarın kol kola olur. Yeter ki çıkarlarda birleşsin. Geçmişte örnekleri mevcut.

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Senin kendi yorumun... Ben tam aksini düşünüyorum...

KK cahil ve kafası çok basmayan birisi... Kendisi bir hırsla işi katakulliye getirip başkan olmaya çalıştı ama Muharrem İnce nin bile kendisini geçip 2. Tura kalacağını bile akıl edemedi...

Şu durumda İYİ Parti'nin adayı 13. Cumhurbaşkanı olacaktır...

1,5-2 sene sonra da parlamenter sisteme dönülür...
    Kılıçdaroğlu’na cahil ve kafası basmayan biri demiş. Baksan kendisinin doğru düzgün okuma yazması yoktur.

Kılıçdaroğlu’nun kariyerini biliyor musun? En basitinden hesap uzmanları kurulunun kapısının önünden geçemeyecek adam KK’na kafası basmayan adam diyebiliyor. Tipik Türk cahili.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    şeytanın hala tevbe etme şansı var......Tıpkı insan gibi.....tek şart ölmeden önce olması......
    selamlar...
    şeytanın tek şansı...kıyamete kadar...kendi gibi tercih yapacaklara musallat olma..... oda fiziki değil....vesveseyle....
    şeytan, firavun, ebu leheb gibiler için tevbe geçerli değil.....çünkü hükümleri verilmiş....

ebu lehep... hakkında inen ayetten sonra.....ebu leheb yaklaşık sekiz yıl gibi yaşadı....
    ama...bir defa yalandan da olsa....iman ettim demedi.....

firavun denilen ise... ölüm korkusuyla yaptığı mecburi iman kabul edilmediği gibi....
    israiloğullarının tanrısına iman ettim diyerek...yaptığı taklidi imanı da kabul edilmedi....

https://www.karar.com/sehir-haberler...arildi-1732480

Lucky abi
    Sırlar kapısına açılıyor
    Kaçırma kelepir

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Hacı ağabey şeytani bile parçalayıp böldüler bu gavslar, cubbeliler ve türevleri... Seni beni bolmekte mi sakınca görmeyecekler. Alayına turşu suyu diyeyim kapatayım.
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kuran a göre şeytan tek kişi değil.....cinlerden ve insanlardan da şeytan var...anlayacağınız şeytan tekil değil.....her insan şeytan adayı olabilir.....
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hayırlısı olsun..Ama ben hala 2. turda muhalefetin kazanacagını düşünüyorum.Zaten 1. turda seçilme ihtimali yok gibi...

2 ay boyunca bol tiyatro-oyun göreceğiz.

TVF, ölümüne savunması-alımı olmasa hala 4.000 altı beklerdim(seçim öncesi) ...Ama Hükümetin bu işe soyunmasından dolayı , o noktalar düşer mi...bilemiyorum..Daha önce karşılaşmadığımız bir olay bu.
    Senaryo kuramıyorum.Onun için Trade ederim.

ZİRAAT alıyor YABANCI satıyor...bu olay nasıl biter?.Cuma günü 4 milyar alış yapmış..O alışlar olmasa nerede olurduk?

Sayfa 879/1002 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •