Sayfa 879/1005 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Firavun hilesiyle kavminin aklını çeldi;
    onlar da kendisine körü körüne boyun eğdiler.
    Doğrusu onlar, iyice yoldan çıkmış bir topluluktu
    Nihâyet gazabımızı üzerlerine çektiler.
    Biz de hak ettikleri cezayı onlara verdik
    (zuhruf 54-55)

meale gerek var mı?
    Seçim ertesi izlemediğim iktidar kanallarına daha çok bakmaya başladım..
    Empoze edilen şey nedir? Nasıl bir algı veriliyor ? Kitle hala nasıl bir arada tutuluyor?

İktidar bence medyayı iyi kullanıyor. Özellikle kendi seçmeninin inanması için bol sayıda video ve derinlik içermeyen anlatım var. Dil çok sade..
    Bizlerin çok yumuşak karnı olan konularda muhalefete yoğun bir baskı yapılıyor...
    Muhalefet de hem imkanlar açısından kendini iyi izah edemediği, hem de hala yanlış bir strateji ile devam ettiği için değişim çok zor olabilir.
    Tabi bizim dna larımızda olan kula kulluk etme kültürü de bir sebep..
    Sonuçta padişahlık, ağalık düzeninden yeşermiş insanlarız....

2. Demek ki neymiş; Sadece politika faizini düşürmek, algıdan ibaret.

Keşke piyasa faizleri de bu düşüşe eşlik etse ama nerdeee resimde görülüyor..

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    adam gayet haklı...

kasma kendini o dediğine inanan %49,50 bir kesim var...

faizi sıfıra indirsin umrumda değil...

3 tane arabam var...

herhalde 10 milyona cıkar bu politika sayesinde...

tl de durmayın gidin naparsanız yapın diyor...

et 1,000 lira olsun üzülürsem adam değilim...
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Herkes hakettiği hayatı yaşar ...
    Ne yapalım?
    bu üçgünde atm'lere yüklenip tekrar kapanmadan nakit avansı çekmek en rasyonel bireysel davranış gibi?
    Pazartesi de döviz bürosına hücum?
    Başka seçenek bırakmadı Reis sağolsun...
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğan: Faiz oranları ve enflasyonun pozitif yönde ilişkili olduğuna dair bir tezim var. Faizler ne kadar düşerse enflasyon o kadar düşer. Attığımız adımların sonuçlarını gördük
    Yazdım yazdım sildim. Bu adam sağlıklı düşünemiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Arkadaşlar, kimsenin demokratik hakkına karışmak haddim değil ama mevcut hükümet yönetimde kalırsa 5 yıl iktidarda kalması mümkün değil, zaten devaluasyon yaşadık 2018'de bir devaluasyon daha kaldıramaz bu ülke. Türk halkının bu süreci yaşaması kimsenim yararına değil. Sadece parasını dolara çevirip yurtdışına çıkaranların işine yarar. Kimlerin bu pozisyonda olduğunu da hepimiz biliyoruz.
    Bu adam ya sağlıklı düşünemiyor ya da bilerek ve isteyerek paramızı değersizleştirmeye çalışıyor. Sebebi her ne ise bir iki yıl eziyet çekeceğiz sonra halk erken seçim için yalvaracak ama reis seçimi bekleyelim diye tutturacak.
    Daha bugün video izledim adamlar köyümüzde su yok elektrik yok diye ağlıyorlar, Akp durumu biliyor ama bizim işimizi çözmüyor deyip kızıyorlar sonra da oyumuz Erdoğan a diyorlar. Tamam sen eziyet çekmekten rahatsız değilsin de çoluk çocuğunun ne günahı var.

6.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Ne yapalım?
    bu üçgünde atm'lere yüklenip tekrar kapanmadan nakit avansı çekmek en rasyonel bireysel davranış gibi?
    Pazartesi de döviz bürosına hücum?
    Başka seçenek bırakmadı Reis sağolsun...
    20.70 fiyat aldim anlik daha iyi fiyat varmi bende pazartesi gidecem

7. Powell: Sıkılaştırılmış banka kredi koşulları nedeniyle politika faizinin beklenen kadar yükselmesi gerekmeyebilir

TCMB'den yapılan açıklamada kredi kartından nakit avans kullanımı ve kredili mevduat hesabı kredilerinde hiçbir sınırlama uygulanmayacağı belirtildi.

şimdi ne olacak...?borsada zarar edenler ve hisseleri satanlar su mu içecek üzerine.....şort açanlar ne olacak Pazartesi günü......? bir sürü insan pazartesi için terte kaldı........?

Sayfa 879/1005 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •