Sayfa 88/269 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 2146 madde; 697 - 704 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Abi sana full arti full katiliyorum. Ben ayrilma hakkinin onemini suan hisse 3.48 in altinda eger olurda serfsisler kotu niyetle hala hisseyi baskilarlarda bu fiyatlarda surundururlerse diye onemli goruyorum. Yoksa kesinlikle adil bedel cok yuksek cikarsa ki cikacak ayrilma hakkini akilli kimse kullanmaz.

Birde olayin 25 subata cevrilmesi halinde kesin olarak 24 subat ve oncesi 30 gun ortalama bedel dikkate alinacak ki bu 3.48 i bile yukari tasiyor. 3.7 veya 3.8 seviyelerine kadar cikartabilir. Hesaplamadim ama tahminen. Yani 25 subat kanun degusikligi dikkate alinirsa ki kesinlikle alinacaktir guzel gunler yakindir demektir.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Sn karabaht ayrılma hakkı adil gelirse ki ümidim o yonde ama,değerleme ve değişim oranları benim için öncelik hep yazar söylerim,

Diyelim ki ayrılma hakkına sahip kişiler ellerindekini şirkete satmaka istedi,hem satma hakkının olması lazım hemde rakamın iyi olması ayrılma rakamının,

Biz daha önce ne diyorduk 31 ocak öncesimi yoksa sonrasıda sahipmi falan derken,dünki emsal spk kararı 25 şubat öncesine çevirdi işi bu tamam cepte,

Peki zaten 25 şubat öncesinde elinde ciddi mal tuttan bir tayfa var dikkat ederseniz 31 ocak sonrası satan yabancı başka satıcı yok oda 30 milyon civarı diğer kalanı ise satmamış dahi,yada en fazla al sat sat al yapmış,eğerki adil fiyatlı ayrılma hakkı çıkarsa ve önemli olan kısım olan adil fiyatlı değerleme çıkmaz ise şirket bu payları ciddi bedel ödeyip alıcak nasılsa adil bedel yada değerleme düşük geldi diye satmak isteyecek çoğunluk,

Ama adil değerleme ve adil değişim oranı gelirse ayrılma hakkının üzerinde bu sefer şirket ayrılmadan hisse almadan değerleme ve değişim üzerinden sorunu çözülecek,

Yoksa adil ayrılma hakkından piyasadaki kendi harici bir çok lotu almak zorunda kalıcak para çıkışı olucak,ha derdi sonrasında yabancıya hisse satmaksa o ayrı ozaman karına olur ama değilse ayrılma hakkımdan hisse almak bana mantıklı gelmiyor şirlet için,

Değerlemeler yüksek gelsin,benşm için yeter,her halükardada değerleme ve değişim oranlarıda ayrılma hakkından yğksek gelir diye düşünüyorum,

Yanlış yada eksik varsa katkıda bulunursan sevinirim,öğrenmiş olurum.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Son 4 günde akın aldığı malın haddi hesabı yok,
    Bugünki endeks çıkışında ise çıkmayıp eksi kapatma derdinde,
    O denli saçma salak hareketler ,o denli akıl sır ermiyor,
    Sen o denli malı al ,şimdi ortada yok,endeks çıkıyor trakya düşme eksi kapatma derdinde

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3. TRKCM - Trakya Cam

Spk duyuru metninde dün 12-03-2020 itibatiyle spk mevzuatı güncellenmiştir diye duyuru var,

Umarım beklediğiniz değişikliği kapsayan düzenlemedir,

Şişe nin sürekli verdiği cevap olan spk yi bekliyoruzun karşılığı düzenlemedir,
    Umarım,

Tam açamadım bendeki cihazla sayfa kapanıyor sürekli.

Biraz bakabildim ikinci kısım adı altında ortaklıkdan çıkarma ve adil diyat uygulamasıda var şuan,yani şişenin beklediği düzenlemeyi spk dün itibariyle değiştirmiş yanlışım yok ise.

Halka açık ortaklar sekmesinde ortaklıkdan çıkarma adı altında yazılmış.

https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Index/du004%5B/url%5D

4. Sn karabaht spk den beklediğimiz duyuru haberl linkdeki duyuru değilmi,

Detaylı bakabilcenmi,ayrılma hakkı,adil hesaplama falan açıklanmış.

5.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Sn karabaht spk den beklediğimiz duyuru haberl linkdeki duyuru değilmi,

Detaylı bakabilcenmi,ayrılma hakkı,adil hesaplama falan açıklanmış.

Ben göremedim bişi.

6. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by Kazanmayageldim Yazıyı Oku
    Ben göremedim bişi.
    Linkdeki açılan yere tıklayınca farklı sayfaya atıyor,orda soldan aşşa dizili şeklikdeki açıklamalara tıklayınca değişiklikler çıkmakda ama bende tam açılmıyor,ayrılma hakkı adil fiyat diye açıklmada yazmakda,

12-03-2020 sermaye piyasası mezvuatı güncellenmiştir diye duyuru bu,yeni çıkan yasayla bu güncelleme yapılmadımı,ayrılma hakkı adil fiyat değişikliği zaten yeni yasayla değişti şimdide yeni mevzuatla güncellendi,buda onun duyurusu değilmi?
    Ha değil ise,spk tekrar tekrar yeni öevzut bu diye duyurumu yapıcak,
    Mevzuat güncellemesi yada değişikliği bu denli sık yapılmaz heralde,
    Yeni değişiklikleri yeni mevzuatla gğncelledi şuan spk,
    Ha daha hala güncellemedi ise ,ne diyim ozaman.

Son düzenleme : toibek; 13-03-2020 saat: 21:16.

7. Okuduğum kısımların hiçbirinde ayrılma hakkından şu tarihte pay sahibi olanlar yararlanır diye bir şey göremedim, varsa gören paylaşsın lütfen.

8. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Okuduğum kısımların hiçbirinde ayrılma hakkından şu tarihte pay sahibi olanlar yararlanır diye bir şey göremedim, varsa gören paylaşsın lütfen.
    Orda zaten ayrılma hakkında şu tarihte alan yazmaz,yazmaması gerekmezmi,
    O tarih hangisi misal şişe için haberin ilk duyurulduğu tarih neydi 31-01 ama anelt için emsal ne olmuş 25-02 kanunun geçtiği tarih olmuş,
    O şöyle oluyor zaten ilk hanetin çıktığı tarih diye biliyorum,şişe özelindede hemen sonrasında yeni kanun geçtiği için tam da ozamana denk geldiği için muallkda kaldı iş,
    Şişede ya 31-01 ayrılma hakkı tarihi olucak yada emsal olan 25-02 olucak ,yada farklı görüşde şu,daha birleşme olmadı spk ya sunulmadı ozaman herkez yararlanır diyende var,ozaman herkez yararlanırsa,şirketin ilk birleşme açıklamasının ne hükmü kalıyor.

Sayfa 88/269 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •