Artan

32,12 10 18:10
22,26 9.98 18:10
222,90 9.97 18:10
11,80 9.97 18:10
46,38 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

13.545,00 -10 18:10
6,12 -10 18:10
190,40 -9.98 18:10
62,75 -9.97 18:10
5,69 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.185.491.104,25 18:10
8.099.868.749,40 18:10
6.672.261.529,86 18:10
5.926.052.445,81 18:10
5.730.708.952,15 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 88/227 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1811 madde; 697 - 704 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1. Tahtanın agaları, buralardan değilde tekrar ellerinden gelse 2 li fiyatlardan almak istiyor herhalde!Biz küçüklerde hayır kayıp var diyoruz.buralardan olmazzzzz.tam bir filler tepişir çimler ezilir hikayesi..zor bakacagız.kısmet.Birde su emir yaz sil olayını kim yaptıysa ,onu o göreve getireni tebrik etmek lazım.Böylemi sermaye piyasasını gelistireceksiniz.Borsa cıkıyor fakat neye göre..Su emir silme işini iptal ederlerse daha iyi olur.Bugune gelirsek şu an ki durum yukarıya sürmek istiyor gibi.Fakat yapı kredi,iş gibi agalar varken hersey olur bu tahtada.Buyuk bir fil gelmeli eski filleri kovmalı.yasasın yeni filimiz diyelim.Nasip,kısmet,hayırlısı.ytd

2. tahta garip!

3. Bugunun pastasını atarmısız?

4. bu kadar uzun süre hiç hareketiz durmak da bir meziyet ve bunu sen başarıyorsun celha...
    bugün yarın bilanço açıklanır o zaman görürüm seni..

5.  Alıntı Originally Posted by fethiye Yazıyı Oku
    tahtanın agaları, buralardan değilde tekrar ellerinden gelse 2 li fiyatlardan almak istiyor herhalde!biz küçüklerde hayır kayıp var diyoruz.buralardan olmazzzzz.tam bir filler tepişir çimler ezilir hikayesi..zor bakacagız.kısmet.birde su emir yaz sil olayını kim yaptıysa ,onu o göreve getireni tebrik etmek lazım.böylemi sermaye piyasasını gelistireceksiniz.borsa cıkıyor fakat neye göre..su emir silme işini iptal ederlerse daha iyi olur.bugune gelirsek şu an ki durum yukarıya sürmek istiyor gibi.fakat yapı kredi,iş gibi agalar varken hersey olur bu tahtada.buyuk bir fil gelmeli eski filleri kovmalı.yasasın yeni filimiz diyelim.nasip,kısmet,hayırlısı.ytd
    sayın fethiye haklısınız bir daha fiyat belirtmeyeceğim. Ama artık dayanamıyorum. Ben hergün nerdeyse çelik halatın oradayım. Işlerim oralarda. Duyduklarımı buradan paylaşmak isterdim. Ama olmaz ise ky üzülür. Sabreden çok kazanacak sadece onu söyleyeyim.al sat yapı kredinin malı yok gibi bir şey. Diğer yapı kreideki mal gelmez. Anladığım kadarı ile o şirketi çok iyi bilen biri imiş. Satsalar hemen bu şirketi aldırırım diyormuş. Adamda düşünün hala ege endüstri var.
    Tek sıkıntı şirketin doğan grubu olması. Bu şirket ahmetin mehmetin olsa hakedeceği fiyat 4-5 kat diyorlar. Birbirimize destek olalım.allahın izni hep beraber kazanalım. Burada yıllarca bekleyenlerin malını satmamasını isterim. çok üzülürüm. Bekleyipte kazanamayanlar için.

6.  Alıntı Originally Posted by 500mg Yazıyı Oku
    sayın fethiye haklısınız bir daha fiyat belirtmeyeceğim. Ama artık dayanamıyorum. Ben hergün nerdeyse çelik halatın oradayım. Işlerim oralarda. Duyduklarımı buradan paylaşmak isterdim. Ama olmaz ise ky üzülür. Sabreden çok kazanacak sadece onu söyleyeyim.al sat yapı kredinin malı yok gibi bir şey. Diğer yapı kreideki mal gelmez. Anladığım kadarı ile o şirketi çok iyi bilen biri imiş. Satsalar hemen bu şirketi aldırırım diyormuş. Adamda düşünün hala ege endüstri var.
    Tek sıkıntı şirketin doğan grubu olması. Bu şirket ahmetin mehmetin olsa hakedeceği fiyat 4-5 kat diyorlar. Birbirimize destek olalım.allahın izni hep beraber kazanalım. Burada yıllarca bekleyenlerin malını satmamasını isterim. çok üzülürüm. Bekleyipte kazanamayanlar için.
    satılma ihtimali var mı sizce sn 500mg

7.  Alıntı Originally Posted by 500mg Yazıyı Oku
    sayın fethiye haklısınız bir daha fiyat belirtmeyeceğim. Ama artık dayanamıyorum. Ben hergün nerdeyse çelik halatın oradayım. ışlerim oralarda. Duyduklarımı buradan paylaşmak isterdim. Ama olmaz ise ky üzülür. Sabreden çok kazanacak sadece onu söyleyeyim.al sat yapı kredinin malı yok gibi bir şey. Diğer yapı kreideki mal gelmez. Anladığım kadarı ile o şirketi çok iyi bilen biri imiş. Satsalar hemen bu şirketi aldırırım diyormuş. Adamda düşünün hala ege endüstri var.
    çelik halatın yanında kahvede çay içiyorum. Buradaki birisi burası el değiştirecek diyorlar diyor. Sadece duyumdur. Bilginiz olsun. Birileri gelip gidiyormuş. Somut adımlar atılınca açıklama yapılacakmış. Arazi fiyatlarınısordum. Burada 1 milyon tl nin altında yer yok diyorlar. Arazisi çok değerli diyorlar. çalışan sayısnında hergeçen gün arttığını sölediler. Bilançoda zaten belirtmişti. Ama yine yeni işçi almışlar. Bilginiz olsun arkadaşlar. Bu fiyata bu şirket olmaz. Bu şirketi bu hale getiren yapı krediden işlem yapan alıp satan kişi, iş yatırımi garanti yatırım bu hale getirdi. Artı meksa sonyükselişi ise acemice idi. Hem zarar etti. Hemde yükselişe taş koydu. Meksadan işlem yapan ben olsam acısını çıkarmak için neler yapmazdım. Biz yatırımcıyız. Eskiden al sat yapadık. şimdi bekleyerek kazanmaya çalışıyoruz. Allaha şükür. Panik yok. Herkes kazansın. Forumdakiler benim için ne düşünüyorlarsa 10 katını kazansınlar. Allaha emanet olun. Selametle. Sizler içinde çay içiyorum. Yapı kredideki arkadaşta özelden yazsın. Söz yemek ve çay söyleyeceğim ona.

8. 30 yıllık borsacıyım tecrübeyle sabittir ki doğru hisseye para yatıran sabırla bekleyen kazanıyor 4-5 kat olur gibi laflar boş laflar ama 10 olsa hiç bir analist çok pahalanmış diyemez..Arsa değeri,taşınma ihtimali,satılma ihtimali de var işte o zaman herşey olabilir .biz bekliyoruz.Tahta yapıcı işi biliyor oda sabırla bekliyor.Sayın Fethiye buranın emektarlarından hayırlı kazançlar olsun inş.

Sayfa 88/227 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •