Sayfa 880/882 İlkİlk ... 380780830870878879880881882 SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. avrupa çekirdek enflasyonu geçmiş aylarda 2,5 puan zirvesini gördükten sonra mart 2025 tarihinde 2,2 ye düştüğü görülüyor...enflasyonun düşmesi faizlerin düşmesini tetikleyecek...faizlerin düşmesi de avrupa piyasalarının canlanmasını sağlayacak...berkosanın ispanyaya kaliteli bir yönetici ataması ve berkosanın ihracat oranının yüksek olması umutvar olmamızı sağlıyor...önceki yorumumda da söylediğim gibi euro /dolar paritesi yükseliyor..bu durum avrupaya ihracat yapan türk şirketlerinin lehinedir...bakalım fiyatlama olacak mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. vay vay bi zamanlar birbirlerine laf edenler ortak payda da mı buluştu toki işine döndü yalıtım haberi yine bakalı hayrolsun
    ve hala enflasyon faiz avrupa ekonomisi euro dolar paritesi vs vs
    hisse alt pazar'a düştü sayın keko bilmem farkında mısın ?

3.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    vay vay bi zamanlar birbirlerine laf edenler ortak payda da mı buluştu toki işine döndü yalıtım haberi yine bakalı hayrolsun
    ve hala enflasyon faiz avrupa ekonomisi euro dolar paritesi vs vs
    hisse alt pazar'a düştü sayın keko bilmem farkında mısın ?
    farkındayım ama önemsemiyorum...patron tahtacı olmuş...toplaması için alt pazara düşürmesi gerekiyor...artık bir tahtacı gibi düşünmek gerekiyor.. geçmişte de söylemiştim inadına tutacağım bu hisseyi...istedediklerini yapsınlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bilmem kaç yılın tecrübeleri mi söylüyor bunu ne alaka yahu toplaması için alt pazara düşürmesi gerekiyormuş kim uyduruyor böyle saçma düşünceleri takasta ne değişti yada kaç ay daha toplama dönemi olacak onları da söylesene bari

malı toplayacak adam ekim-mart döneminin yataylığını kullanırdı yine altı boş söylemlerle ortalığa düştünüz sessizce bekleyin neyi övseniz grafiği berbat ediyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    bilmem kaç yılın tecrübeleri mi söylüyor bunu ne alaka yahu toplaması için alt pazara düşürmesi gerekiyormuş kim uyduruyor böyle saçma düşünceleri takasta ne değişti yada kaç ay daha toplama dönemi olacak onları da söylesene bari

malı toplayacak adam ekim-mart döneminin yataylığını kullanırdı yine altı boş söylemlerle ortalığa düştünüz sessizce bekleyin neyi övseniz grafiği berbat ediyorsunuz
    Bunlar benim düşüncelerimdir...senin farklı bir düşüncen varsa paylaş...en son bir ay önce yazmıştım..değişen bir şey olmamış...demek ki benim ile alakalı bir şey yok...söylediklerim de övme amaçlı değildir...sadece berkosanın temelini olumlu etkileyebilecek faktörlerden söz ettim...övme başka bir şey olanı söylemek de başka bir şeydir...

6. bak bir ay boyunca hiç bir şey paylaşmamışsın...sende de varsa paylaşacak bir bilgi ?? ister olumlu olsun isterse de olumsuz olsun,sen de paylaşabilirsin...seni tutan kimsecikler yok dostum...

7. Her konuda böyledir ; en faydalı bilgi, deneyimleyerek ve bedelini ödeyerek edindiğindir....
    Risk alacak kadar cesur olmayan, hayatta hiç bir şey başaramaz..
    Çoğu zaman sizi yıpratan önünüzdeki dağlar değil, ayakabınızdaki çakıl taşlarıdır..

(mehmet ali cley )

8. bana göre yazacak birşey kalmadı övülen şirket bilançosu temel rasyolar patron faktörü karamanın koyunu misali ortaya çıktı sadece takip ediyorum yine ortalığa kimler düşecek diye ufuk ile sen ortak payda da buluştunuz yine birinin iyi şeyler yazmasını beklemişsin işte

zamanında öve öve zaten yazacak birşeyiniz kalmadı süslü alıntı cümleler karın doyurmuyor 1 aydır değişen birşey yok benlik durum yok diyerek sıyrıldığınızı sanıyorsunuz eskiden yaptınız zaten bütün yanlışları herkese sanki altın dağıtan bir şirket gibi yazdınız çizdiniz aldırdınız sizlik bir cümlede ben bırakayım da biraz düşünürsünüz belki

"Dünyadaki bütün kötülükler, birilerinin başkalarının iyiliği için hareket etme hakkını kendinde görmesiyle başlar."

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bak bir ay boyunca hiç bir şey paylaşmamışsın...sende de varsa paylaşacak bir bilgi ?? ister olumlu olsun isterse de olumsuz olsun,sen de paylaşabilirsin...seni tutan kimsecikler yok dostum...

Sayfa 880/882 İlkİlk ... 380780830870878879880881882 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •