Genelde bana öyle oluyor son vagona atlıyorum, düşükken almayıp zirveye yakınken alıyorum sonra düşüş başlıyor alıma devam ediyorum, zararı kurtarınca da satıyorum, elde var sıfır oluyor. Yine aynısı olur diye haftalardır hisse yoğun fon almadım düzeltme bekledim ama bu seferde olmadı, borsadaki bu çıkışa rağmen nisan ayında aldığım hisse hâla zararda, piyasalarla aram iyi gitmiyor bir türlü.
Bir Webster kolay yetismez.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kekecin kafa yavas calisiyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
her türlü para kazanma şeklinin ciddi zor bir yönü vardır derler. bence bu dijital yatırımcılıkta da en büyük zorluk sabır. alım için uygun seviye beklerken sabır, karda uzun süre oturmakta sabır, en ufak bi zarar yazdı diye kaçmamakta sabır, stop koydumu yerini değiştirmemekte sabır, stop patlayınca daha zararlı seviyeden geri sazan gibi atlamamakta sabır..o yüzden psikolojisi güçlü olmayan insana göre değil bu iş aslında, söyledikleri gibi kolay para da değil. ben ne kadar dirayetliyim o da kendi adıma baya tartışmalı. tecrübe kazandıkça kendi tekniğini kurallarını oluşturup sıkıca bağlı kalırsan kazanırsın bence.
Bende de aynısı oluyor lakin şunu öğrendim çıkışta gireceksin yani o bı ivme yakalıyor .ve çıkıyor aslında düşerken almak bence (hisse biriktirmiyorsan) mantıklı değil .misal düşüyor düşüyor sonra bir yeden dönüyor çıkmaya başlıyor o zaman girmek lazım .birde hangi hisse bu abi ..yani hiç bilmesen Ford alsan en basiti uzulmezdin.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E biz neden yıllardan beri mevduattayiz aynen bu dedikleriniz den Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri