Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    https://www.cokelikci.com/

Aha da bıyır. Sadece Tokat Vilayatında neler üretiliyor. Say say bitmez. Sadece Tokat, yanına bir de Gastamonu'yu koy. Abi Gayseri pastırgası iyi deel. Gatamonu bastırgası iyi. Güneydoğu mercimeği. 250 gramlık paketlere koy, bütün dünyadaki eczanelerde sat.
    Kim söylüyor size mercimeğin 1 kg'ının 1 dolar olduğunu. En az 10.000 dolar eder.

Giresun fındığı, Zile Bekmeaazi, Elazız'ın öküzgözü üzümü. Bunların kilosu 10.000 dolar.
    Öyle bişey ben göremem heralde
    O iş biraz radikal irade ister
    Yani olmadık bi zamanda
    Hayır
    Diyip şoka uğratamıyoz
    Batı dünyasını
    Malesef
    Bıçağı yalıyan koyun gibiyiz

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Öyle bişey ben göremem heralde
    O iş biraz radikal irade ister
    Yani olmadık bi zamanda
    Hayır
    Diyip şoka uğratamıyoz
    Batı dünyasını
    Malesef
    Bıçağı yalıyan koyun gibiyiz
    Yahu ne şoka uğratması biz kim o dediğiniz iş kim.Fındık nerede üretiliyor fiyatı nerede belirleniyor.Ona baksak yeter,yahu biz üretiyoruz fiyat neden almanyada belirleniyor diyemiyoruz daha ,kaldı ki rest çekmek falan.Boş işler.

Yani artık üretilen fındığın sahibi biz değiliz.Üstünde söz hakkımız yok.Fiyat belirleyemeyiz,herhangi bir şey dikte edemeyiz.

https://www.medimagazin.com.tr/gunce...681-96917.html
    Arkadaşlar bu linki aşı karşıtları için koydum.Memlekette aşılamanın en düşük olduğu il diyarbakır,hastane yatışlarında ve corona ölümlerinde rekortmen il de diyarbakır.Matematik ortada.Aşı işe yaramaz diye düşünenler için bu link sonrası tekrar bir analiz yapmalarını tavsiye ederim

7. Bir mal ya da hizmetin değerini arz ve talebi belirler.

28 trilyon dolar borcun ödenemeyeceği ortadaysa niçin dolar tutulur?

''Korku ve Yalan İmparatorluğunda'' bir de medyadan korku yayanlar vardır. Her ülkede varlar, bankalar batacak, paralarınızı alamayacaksızı diye tvlerden bangır bangır konuşabilirler. Bunlara da kimse dokunamaz.

Pek çok insan bunlardan etkilenir ve o beş kuruş etmez dolarları bankadan çekip, yastığının altında tutar.

Değerinin olmadığını bildiğin halde o değeri veren sensin.

Adam yukarıda yazmış; zeytin, peynir, incir, zeytinyağına göre yarısı kadar artmış diyor. Arabaya göre üçte biri kadar.

Neymiş baskılanıyormuş. Yukarıdaki yazıda son 1 senede 8 trilyon dolar basıldı diyor. Biz ne kadar TL bastık?

Tutun abi doları. Bakınız çok yakında nasıl para kazanıldığını gösterecem size.

Her zaman olduğu gibi. ))))))))))))))))))))

Viop başlığında Kara Kemal 2 aydır doldurup boşaltıyorum diyor. Ben 1 aydır...
    @erefefik

Yo ben dolar için bir gelecek var demedim ki.Ben kağıt paralar da bir gelecek görmüyorum.Yatırımlarım da altın gümüş platin emlak borsa şeklinde.Elbet tüm dünya para basıyor,bu fiat para sistemi çökecek,dolar elbet değersizleşecek.Ama dolar endeksi ne olur derseniz bence ona bir şey olmaz.Doların göçtüğü gün euro da TL de ruble de göçer.Kağıt paralar bu çöküşte istisnasız hepsi batar.

Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •