Ben uyarmis olayim, herkes ne isterse onu yapsin...
Ideolojik bir saplantim yoktur.
1994 de %300 gecelik fayisler de aldim, borsadan cikmistim, elimde yuklu para vardi ancak o is sadece 3 ay surdu, 6 ay sonra borsa eski yerine gelmis ve gecmisti..
Ben uyarmis olayim, herkes ne isterse onu yapsin...
Ideolojik bir saplantim yoktur.
1994 de %300 gecelik fayisler de aldim, borsadan cikmistim, elimde yuklu para vardi ancak o is sadece 3 ay surdu, 6 ay sonra borsa eski yerine gelmis ve gecmisti..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Son Soz:
Fayise kendinizi uyusturucu gibi alistirmayin, ya bir is kurun, ya da kurulu bir ise ortak olun.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sayın dudu size katılıyorum fakat şu anda borsa 3 aydır zarar ettiriyor. Eğer uzun vade bekleme gücün varsa imkb-50 hisselerinden alacaksın. ben 2 yıldır borsadayim koyduğum parayı kenara aldım içerse karım duruyor. Fakat anca enag enflasyonu kadar kazanabildim. Yani enflasyonun çok üstün de kazanmak için en az 5 sene beklemek gerek benim 3 yılım daha kaldı. Hisse senedi yoğun fonlar da 3 aydır kazandırmıyor. O da çok ilginç.
Borsa da uzun al yat dönemi bitmiştir bence... Sektörel bazda iyi takip edilip gir cıklar yapılmak zorunda... Yoksa kazançlar cok sınırlı olur...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri