Sayfa 882/891 İlkİlk ... 382782832872880881882883884 ... SonSon
Arama sonucu : 7124 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Tokat 'lı
    "Yarın büyük gün"derken neyi kastetmistiniz?
    Fezleke desen long acmaman gerek?

terer örgütü silah bırakma töreni var....2 güne kadar belli olur....Longrarı sabah verdim....yükselişte flattttttttttt devam......

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    her sene daha sıcak başkan..

ege tahminen 300 400 sene arası çöle döner..

şu anda hatayda bazı ilçelerin 90 günlük suyu kalmış ankaranın 1 yıllık suyu var
    hiç kimse açıklamıyor ama bence izmir aydın muğla balıkesin bir çok ilçesinin 4-5 aylık suyu vardır
    herkese gidin karadenizden ev alın 10 seneyede orayıda kurutun diyorum
    araplar uyanık hiçbiri antalyadan bodrumdan çeşmeden ayvalıktan ev almıyor
    hepsi sapanca maşukiye trabzon rizeden ev alıyor
    suyun bol olduğu yerler
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu anda hatayda bazı ilçelerin 90 günlük suyu kalmış ankaranın 1 yıllık suyu var
    hiç kimse açıklamıyor ama bence izmir aydın muğla balıkesin bir çok ilçesinin 4-5 aylık suyu vardır
    herkese gidin karadenizden ev alın 10 seneyede orayıda kurutun diyorum
    araplar uyanık hiçbiri antalyadan bodrumdan çeşmeden ayvalıktan ev almıyor
    hepsi sapanca maşukiye trabzon rizeden ev alıyor
    suyun bol olduğu yerler
    Gecen hafta Aydin'dan ayrıldım. Yok böyle sıcak.
    (Mayıs serin geçti. Haziran felaket sıcak.)

4. ZAMLI SİGARA FİYATLARI
    JTI grubunun sattığı en ucuz sigara 80 TL, en pahalı sigara 96 TL
    Bat grubunun sattığı en ucuz sigara 80 TL, en pahalı sigara 96 TL
    Imperial Tobacco grubunun sattığı en ucuz sigara 79 TL, en pahalı sigara 91 TL

Sigara sağlığa zararlıdır.
    Içmeyiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dün bofanın sabahın köründe her şeye al raporu yayınlamasından belliydi bir bok yiyecekleri...

tam üç kağıt borsası...sizde bunlardan para kazanmaya çalışıyorsunuz...

dün de seans içi attın bunu seans sonuna doğru büyük kısmı kapandı onu atmadın ama ????? madem piyasa bu kadar kötü bankalarda alıcı var neden vermiyorlar gelene geçene ?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    niçün böyle düşünüyorsun.
    DB cumhur ittifakının sağduyusuymuş, devlet aklıymış falan gibi hareket ediyor. görevi o.
    ama sonuçta da hiçbirşey değişmiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zdx senin londralı ne diyor sabır mı

geldi geleli doları satmaktan başka . ekonomik anlamda bir porgramı varmıymış.. bi sorsana..

ne dir bu ekonomik program diye ? ehehehe

her şeye enag zammı , diğer çalışan kesime tuik zammı, böyle bakanlığı yapamayacak var mı ki? bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    burayı boş bırakalım mı diyon.. açmak sorun değil diyom zaten trol kalmadı.. :he.

ne güzel işte iki haftadır tartışma yok bak.

zaten forumda bilgi tartışan yoktuki.. sürekli troller tartışma yaratıyordu.. tartışma bitti .. haliyle yazı yazan yokmuş gibi görünüyor. halbuki yazıların %90 karşılıklı atışma ve tartışma hakeret falandı.

site gebermiş zaten ben beni takip edenlere burada fazla paylaşım yapmayacağımı daha öncede burada yazdım özeldende bildirdim çoğu kişiye benim cebime giren yok paylaşımlardan ama takip edenler buraya geliyorsa hisse netin cebine giren varburada tartışmalar olur sıkıntı değil ama bir boktan anlamayan gelip bize laf sokarsa ağzının payını alır göt lalesi olarak ortada geçer gazoz kapakları ilekafam daha rahata buraya yazıcaz diye pozisyon kaçırıyorduk trade ederken arada goy goy yapar çıkarız.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 882/891 İlkİlk ... 382782832872880881882883884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •