Sayfa 883/1002 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2.25 iken önlem alınmalıydı,alınmadı 3 oldu,cöleli o zaman orayı geçerse tükürün yüzüme demişti
    2.25 den 3 hareketi benzeri gene yaşansa oransal olarak düşünürsek 20 oluruz.Artık marjlar çok değiştiği için olayı anlamak zorlaşıyor.2 den 3 e gitmekle 20 den 30 a gitme aynı şey.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Doğru iş yapılmaz ise grafiği güncelledim.

Ya yeter ya

https://www.youtube.com/watch?v=OdVJ6LcCEQ0
    Üst kanal da hepsi sıfırlar..

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    2.25 den 3 hareketi benzeri gene yaşansa oransal olarak düşünürsek 20 oluruz.Artık marjlar çok değiştiği için olayı anlamak zorlaşıyor.2 den 3 e gitmekle 20 den 30 a gitme aynı şey.
    Aynen öyle. Aslında bu hareket gayet tepe olabilecek bir hareket. Başlangıcı 6.90. Ama işte aması var. Geçmişte zirvelerde hep MB müdahale etti. Bu kez o müdahale yok şimdilik. Gelir mi göreceğiz. Gelmez ise sorun olur. Gelirse uzun bir süre Dolar çekile çekile 10 lira civarında dip yapar. Yüzde 50 geri alıma gelir. Büyük hareketler de hep yaklaşık bu oranda geri çekildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Üst kanal da hepsi sıfırlar..

Enayi olmasalardı. Kim dedi bunlara dolarınızı satıp TL alın diye? TL alırken bana mı sordular?

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Enayi olmasalardı. Kim dedi bunlara dolarınızı satıp TL alın diye? TL alırken bana mı sordular?
    bir tur daha olursa 20 yıl geri sarıyoruz...
    ülke 2001 den beri, sadece okey oynasa cari fazla verirdi/durum daha iyi olurdu.
    akıl sağlığına zarar oluşumlar..
    92-97 arnavutluk ponzi dönemi gibi...

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zamna zam gelmiş.
    Sesli güldüm.
    milletin zamıyla uğraşıp durmayın o işlere cengüz abü bakıyor n
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. Sleepy Joe !! Swap aç be başkan…

8. Wallaa burda guvenebilecegim aslinda bu forumda uzunca takip ettigim iki guzide insan derse ki O malum sey furdi ve geri cekmedi o vakit elimdeki dovizi ulkeme getirecegim. Kimdi onlar? Sn Tinaz ve Gaya hazretleri. Ehh birazda cak. baskan Ayhan beyefendiye.
    Ha bu arada belirteyim. Alengirli cilingirli vakitlerde foruma gelip gorus belirten Sn Trendhound kafama soru isaretleri takiyor. Durup dururken ona kim sorduki o malum seyi filan falan seviyeden satmis. Umarim onu takip edipte satan olmamistir.

Sayfa 883/1002 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •