Sayfa 884/1002 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. YSK 11 ilde incelemelerini tamamladı: Seçime engel durum yok

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İleride SASA olacak hisse varmış, hangi hisse ise söyle de biz de alalım.
    kaç kere yazmam lazım anlamadım ki? işc defalarca yazdım kimse tınlamadı, oyak çimento yazdım hadi diyelim onun durumu da çok ekstrem. daha geçen ay tkfen mondi sahol yazdım,

çok naif çok sakin yazanları, kafadan sallıyorlar mı sanıyorsunuz?

yolunuz açık olsun.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ağam başını ağrıtma din hayatın her alanında olacak.....adam düşmanlık yapıyor din namına öldüğü zamanda camide yolları kesişiyor.....demiyor ki ya Allah bana kitapta ne emrediyor....kafa yormuyor.....sonuç ortada ..... boş adamlar ...fikir yok ...akletme yok....yokta yok.....
    Allah da yok diyecen ama diyemiyon..

Hehheh..

4. Çocukken akrabalarım mantar toplamaya götürmüştü, ben de yardım edeyim dedim, bu olur mu, olmaz, şu olur mu, olmaz. Sen dediler seyret karıştırma biz biliyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Sayın el turco başkasını bilmem ama yazdıklarınizi genel olaral takip ediyorum. Söylediklerinizin genelde incelemeye değer oldugunu düşünüyorum. Bu vesile ile teşekkür ederim.

İyi aksamlar herkese

6. Herif benim için bu adam ileride SASA olacak hisse söyledi aldım zarar ettim diyor, ben kime söylüyorum kim alınıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İleride SASA olacak hisse varmış, hangi hisse ise söyle de biz de alalım.
    Sen dedin ya babayiğit, kozal diye... Dediğinden beri yüzde 40 a yakın düştü kağıt

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sen dedin ya babayiğit, kozal diye... Dediğinden beri yüzde 40 a yakın düştü kağıt
    Bisiklet git ULAN!!!!!

Sayfa 884/1002 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •