AK YATIRIM
12390'u pivot yapmaya uğraşıyor
İŞ ve YF
''o götünü yiyim ayaanı bi geç... 12340-12360 aralığına bi gel bakalım... orada kim kim öpecek, bi görelim '' deyor
nasılda ortalığı karıştırma çalışıyor..
sana sövenlere bir bak.. bir ben değilim ki.. çoğu inanan kesim.
toplama çıkarmanda mı yok.. fen birincisi.
+ kimse senin dinine falanda saldırmıyor.. senin bilim miş gibi saçma sapan argumanlarınına laf ediyorum ben.
çünkü hepsi yalan..
bırak seni.. cemaat abinin şehir sorumlusunu .. kainat abiciğini karşıma getir.
abi olarak gelir.. pinpon topu olarak geri döner bu salak saçma bilim dışı argumanlarla.
aristonun mantık ( tüme varım) anlayışı çöp olalı 10 seneler oluyor.
sen zaten bu argümanlarla tanrının yok olduğu söylüyorsun çünkü. hala bunu akıl edemiyorsunuz. bunu kendi ağzınla söylüyorsun.
bir atayizin sizin gibilerle uğraşmasına gerek yok siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuz.
göd veren abka olmayabilirsin belki ama göd veren gizem olmak içinde bu kadar uğraşma.
git cimaatindeki cahillere yedir bunu buradakiler yemiyor işte anla.
![]()
Hücre veya insan yetiştirmeye niye bu kadar takıksınız kardeşim. Trışkadan bir mitokondri.. paso canlı öldürürken yenisini niye yapıyoruz?
Zaten nükleerden hidroelektriğe kadar enerji üretiminden milyarlarca inek yetiştirmeye, devasa tarım alanları ve hareket eden milyonlarca alete kadar koca bir dünyayı devasa organizma haline getirmiş insanoğlu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yine aselsn la piyasa yapıyorlar xtüm dolar bazlı %60 yapmış spk bu yüzden oraya ses çıkarmıyor pıst 100 %24 yapmış 2025 de takip ettiğim grafa göre bunun büyük bölümü aselsn ait yani ABD borsasının 7 li atı na karşılık bizimde asoşumuz var![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
yaa
savaşın olduğu ukrayna'dan getirilen kız çocuklarına, Antalya'da otellerde tecavüz etmişler... hamile kalanlar olmuş
savaş mağdurunu, çocuğu koruyacaklarına... menfaat elde etmişler
bu nedir bildin değil mi
belki yeni bir insan yaparlar da, dünya bizim gibi pisliklerden temizlenir.
Yer İmleri