Abdul kadir oğulları bu son faiz artışını bildi mi.
Sonrasında ne dedi.
Kuşu ötmez mi oldu
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Mevduat faizi yüzde 40'a geldi
Merkez Bankası'nın sürpriz bir şekilde politika faizini yüzde 17.5'tan yüzde 25'e çekmesi sonrası bankalar da dün mevduat faizini yüzde 40 düzeyine yükseltti. Başta ticari kredi faizleri olmak üzere yasal düzenlemelere göre bazı faiz oranları politika faizine bağlı olduğu için şimdi ticari kredi faizi üst limiti yıllık yüzde 37.5'ten yüzde 56'ya kredi kartı nakit çekimi ve KMH yüzde 53'e (aylık yüzde 3.6) kredi kartı azami faiz oranı da aylık yüzde 2.8 ve yıllık yüzde 40 olacak.
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Son düzenleme : sindoma53; 26-08-2023 saat: 14:55.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Borsa da şu ara yapılan yorumlar tamamen sonuca göre.
Adam faiz çok kötü diyor arkasına dün yükselmişiz bakıyorsun video çekmiş ama yeni dönemde yabancı girişiyle bla bla bla.
Onbinlerce takipçili hesap msci Turkey artışını koyuyor dövizin 5% eksi borsanın 1.5% eksi olduğu gün ve müthiş para girişi var diyor Msci da. Bunu aracı kurum elemanları millete forward ediyor. Nasıl hesaplanır ne olur fikri yok ama sonrada akşam paylaşıyor ne demiştim diye.
Çok fazla genç , bağrı açık kolay para kazanan ve üstad olan arkadaş var. Allah sonunuzu hayretsin. İnsanlar arkasında yaşa varol modunda. Kendi adıma kulağımın arkası dahil boşluk yok ama onların çeyreği iddialı yorum yapamıyorum.
Buradaki 4-5 arkadaş sosyal medyaki 100 lerce hesaptan çok daha kaliteli ve vizyoner.
Onları da gürültüde kaçırıyoruz.
Bakalım nereye gidecek bu işin sonu, kazanan haklıdır deyip hepsini tebrik edelim.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
İş Bankası banka dışı iştiraklerini tek çatı altında toplayarak banka ve diğer şirketlerin yönetimini finansal düzenleme kararı aldı.
bakalım spk onaylayacak mı
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri