Sayfa 885/1004 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Viop LIII

ASTOR vadeli...
    dün eksilerde girdim.. TAVAN enteresan oldu..

]

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    erdalı boşverin o milattan önce aydın doğan tarihinin aparatı. şimdi yerinde abdülkadir var. gerçi onunda suyu ısındı sanki.

Abdul kadir oğulları bu son faiz artışını bildi mi.
    Sonrasında ne dedi.
    Kuşu ötmez mi oldu

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Mevduat faizi yüzde 40'a geldi
    Merkez Bankası'nın sürpriz bir şekilde politika faizini yüzde 17.5'tan yüzde 25'e çekmesi sonrası bankalar da dün mevduat faizini yüzde 40 düzeyine yükseltti. Başta ticari kredi faizleri olmak üzere yasal düzenlemelere göre bazı faiz oranları politika faizine bağlı olduğu için şimdi ticari kredi faizi üst limiti yıllık yüzde 37.5'ten yüzde 56'ya kredi kartı nakit çekimi ve KMH yüzde 53'e (aylık yüzde 3.6) kredi kartı azami faiz oranı da aylık yüzde 2.8 ve yıllık yüzde 40 olacak.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    merkezin 750 bp faiz artışı piyasa için fazlasıyla sürpriz oldu, son 2 gündeki aşırı çalkantı ve savrulmalar, olması gerekenin olamaması bunun bi yansıması olsa gerek.. borsanın orta vadeli yönü konusunda benim pek şüphem yok, sonbaharda ralli havası bekliyorum, ocak.2024 hedefim 22.000 30-endeks için, önümüzdeki 2-3 hafta orta vadeli bi portföy oluşturup ocaka kadar tutmayı hedefliyorum

ama tabii bu topic viop- burası için önemli olan o gün ne olacağı, yarın öbürgün en fazla bir haftalık bakış ufku, çok kısa vadeli.. yüzde 7 bi bant içinde defalarca aşağı yukarı fiyat hareketi oldu, endeks mühendsiliği de zirve yaptı.. son iki günkü aşırı volatilite içinde benim için dikkat çekici husus -vadelideki pozsiyon taşımaların ertelenmiş olması.. normal şartlarda sondan önceki gün taşınma tamamlanmış olurdu, yani aslında cuma akşamına kadar taşımanın çoğu yapılmış olmalıydı, cumaya 190 bin apd ile başlaan yakın vadede -34 bin ile hala 155 bin açık poz var, yeni vadede ise 22 bin artışla ancak 52 bin aps ..yani TL olarak söylersek iki seans sonra bitecek ola yakın vade 12.8 milyar TL, öbür vade 4.6 milyar.. hisse vadelileri topla ise yakın vade 23 milyar TL, öbür vade 16 milyar, hisse vadeliler tabii daha değişik fiziki teslimat var, 7-8 milyar poz zaten fiziki eşleşeye kalacak, hisse vadelilerde taşımanın yarısı gerçekleşmiş,

8000 endeks civarı fiyatlar piyasa yapıcılar için taşınma için uygun bulunmamış, daha yüksek fiyatlardan yapmayı tercih ediyorlar diye düşünülebilir
    Bu hareket düzeltmeyi bile frenledi normal şartlarda 7500 altı kapanış beklene bilinirdi ama cuma günü çıkan haberlerden dolayı yapıştırdı %3 benimde planım sana yakın spotta seçtiğim tahtalarda etliye sütlüye dokunmadan devam etmeyi düşünüyorum.
    Son düzenleme : sindoma53; 26-08-2023 saat: 14:55.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Borsa da şu ara yapılan yorumlar tamamen sonuca göre.
    Adam faiz çok kötü diyor arkasına dün yükselmişiz bakıyorsun video çekmiş ama yeni dönemde yabancı girişiyle bla bla bla.

Onbinlerce takipçili hesap msci Turkey artışını koyuyor dövizin 5% eksi borsanın 1.5% eksi olduğu gün ve müthiş para girişi var diyor Msci da. Bunu aracı kurum elemanları millete forward ediyor. Nasıl hesaplanır ne olur fikri yok ama sonrada akşam paylaşıyor ne demiştim diye.

Çok fazla genç , bağrı açık kolay para kazanan ve üstad olan arkadaş var. Allah sonunuzu hayretsin. İnsanlar arkasında yaşa varol modunda. Kendi adıma kulağımın arkası dahil boşluk yok ama onların çeyreği iddialı yorum yapamıyorum.

Buradaki 4-5 arkadaş sosyal medyaki 100 lerce hesaptan çok daha kaliteli ve vizyoner.
    Onları da gürültüde kaçırıyoruz.

Bakalım nereye gidecek bu işin sonu, kazanan haklıdır deyip hepsini tebrik edelim.

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Borsa da şu ara yapılan yorumlar tamamen sonuca göre.
    Adam faiz çok kötü diyor arkasına dün yükselmişiz bakıyorsun video çekmiş ama yeni dönemde yabancı girişiyle bla bla bla.

Onbinlerce takipçili hesap msci Turkey artışını koyuyor dövizin 5% eksi borsanın 1.5% eksi olduğu gün ve müthiş para girişi var diyor Msci da. Bunu aracı kurum elemanları millete forward ediyor. Nasıl hesaplanır ne olur fikri yok ama sonrada akşam paylaşıyor ne demiştim diye.

Çok fazla genç , bağrı açık kolay para kazanan ve üstad olan arkadaş var. Allah sonunuzu hayretsin. İnsanlar arkasında yaşa varol modunda. Kendi adıma kulağımın arkası dahil boşluk yok ama onların çeyreği iddialı yorum yapamıyorum.

Buradaki 4-5 arkadaş sosyal medyaki 100 lerce hesaptan çok daha kaliteli ve vizyoner.
    Onları da gürültüde kaçırıyoruz.

Bakalım nereye gidecek bu işin sonu, kazanan haklıdır deyip hepsini tebrik edelim.
    Aynen hocam,korka korka zorla kazandık,

Bu amiralin birleşme iside bana ejdekste baya büyük bir çöküşün habercisi gibi algıladım.

Arap dediler olmadı,çıt yok ,şimdi abd tersten düşünüyorum niye abd!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. İş Bankası banka dışı iştiraklerini tek çatı altında toplayarak banka ve diğer şirketlerin yönetimini finansal düzenleme kararı aldı.
    bakalım spk onaylayacak mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 885/1004 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •