Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. kapanma filan da zor işler; millet bıktı.. bundan sonra zorunlu aşı olur; aşı olmayana hayat alanını tamamen kısıtlarlar...

Breaking news from Austria:

The Austrian government has just announced MANDATORY COVID-19 VACCINATION FOR EVERYONE from February 2022.

https://twitter.com/heimbergecon/sta...26046298611714
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ihtiyaç kredisi alabilirsin ama faizini bilmem... sormak lazım bankaya...
    sordum 1,59 falanmış oran önemli değil şey zaten 1 günde o kadar artıyor dedim kaç para istiyorsun dediler 1 milyon çekeyim dedim napacan parayla dediler şey alacam dedim olmaz dediler gönderdiler beni keşke mütahit kredisi deseydim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Kiralama işine girerler abi aylık 500-800lira iphone11 kiralarlar ama kasım başı cadde mağazasının önünden geçtiğimde fulldü tabi[emoji3]
    Sürdürülebilir değil, bunlar çok büyük şirketler, bistteki tüm senetleri toplasan bi Apple etmez
    kötü gidişat domino etkisi yaratır,buna izin vermezler diye düşünüyorum.
    adamlar parayı bizim gibi ülkelere yaptıkları ihracatlardan kazanıyor
    Apple sadece bir örnek
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ayni bankadan kredi cekip dolar alamazsin A bankasindan cekip B bankasindan alabilirsin ama oda incelemeye girermi bilemem malum doviz burolarindan kimlik olayinida belki bu yuzden cikardilar kredi cekip dolar alanlari tespit edebilmek icin [belki yasal bir yukumluluk getirecekler]

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şey alacam desem herhangi bir banka bana kredi verir mi acaba şey kredisi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayni bankadan kredi cekip dolar alamazsin A bankasindan cekip B bankasindan alabilirsin ama oda incelemeye girermi bilemem malum doviz burolarindan kimlik olayinida belki bu yuzden cikardilar kredi cekip dolar alanlari tespit edebilmek icin [belki yasal bir yukumluluk getirecekler]
    kredi çekip şey almak yasak mı bilmiyordum öğrenmiş oldum demek ondan vermediler
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    sordum 1,59 falanmış oran önemli değil şey zaten 1 günde o kadar artıyor dedim kaç para istiyorsun dediler 1 milyon çekeyim dedim napacan parayla dediler şey alacam dedim olmaz dediler gönderdiler beni keşke mütahit kredisi deseydim
    Çeker parayı gider döviz bürosundan da alırsın da, 1 milyonluk ihtiyaç kredisi olmaz...

"Çekebileceğiniz maksimum ihtiyaç kredisi tutarı yasalarla sınırlandırılmıştır. Buna göre aylık taksit ödemeleriniz, belgelenebilir aylık gelirinizin %50'sini geçemez"
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    1 milyonluk ihtiyaç kredisi olmaz...

"Çekebileceğiniz maksimum ihtiyaç kredisi tutarı yasalarla sınırlandırılmıştır. Buna göre aylık taksit ödemeleriniz, belgelenebilir aylık gelirinizin %50'sini geçemez"
    Metin abeyimin aylık belgeli 1 milyon geliri vardır, 10 milyon da çeker niye öyle ezdin Desperado abey...

8. Şeye vurun levyeyi, gün ayuların günü
    Cuma namazı sonrası beslenme ile kestik yılanın başını
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •