Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Benim dayımın iki lafından biri dürzü idi, ne anlama geliyor bir kere bakmadım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    27.12.2022 de saat 17:50'de yazmışsın...

Kozal'ın o zaman ki kapanışı 31,57...

Şuan ki kapanış 20,90...

Bıdı bıdı etmesen uğraşmazdım... Bir de inkar ediyorsun yazdığını... Senin ne mal olduğunu bildiğim için o gün o yazıyı gördüğüm an şortlamay başladım kağıdı... Sayende güzel para yazdım...

Hadi şimdi ikile... Senin ne mal olduğun belli, ne niyetle buraya yazdığında...
    Dikkatli bakın... Üç harfli falan filan ayağına burada yazan adam ne ayak iyi görün... .

Bugünlerde yazdığı hisselere de dikkat edin... Ters yönde hareket beklentim mevcuttur

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ...................................
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Seçim 2. Tura kaldı
    2. Tura
    1. Aday akp nin adayı
    2. Aday ise iyip den yada chp den en çok oy alan
    2. Turda iyip nin veya chp nin adayı seçilir.
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu long musunuz reizim?

Maral abacık bakalım kimi aday gösterecek?
    Reisi aday gösterir mi?
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gandi Kemal, Bay Kemal, Ben Kemal gitti Seyyid Kemal geldi, 6'lı masa Halil İbrahim Sofrası oldu.
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    meral aplayı viop masalarında da görmek izteriz.
    bize büle karan gözün bir oyuncu ilazım.
    belkim palagöz pırsar ondan. asdadas.
    Arkadaşlar şindi şöyle bir durum var, anti parantez belirteyim, yazdığıma çok tepki gelmesi doğal, lakin dediğim olursa yani cumhur ittifakının adayı reis olmazsa (kanun gereği cb en fazla 2 kez seçilir deniliyor, hukukcular bu konuda ne der bilemem ) kk kesin kazanır gözüyle bakıyorum, meral ablada bugün dediklerine göre kk 2. tur a kalırsa desteklerim demiş.
    Hamdım Piştim Yandım

4. İleride SASA olacak demişim sen onu bul.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İleride SASA olacak demişim sen onu bul.
    Şimdi gördüm yine 25 Aralık 2022 de Tekfen filan demişsin, o zaman da kağıt zirveyi görmüş

Sen çok büyük bir oyuncunun sağ damperisin... Burayı okuyanları yolmak işin Bıdı bıdı edip ayağıma basmasan deşifre etmeye çaba harcamadan üzerinden beleşe geçinmeye devam ederdim... Ama fazla zıpladın, zıpçıktı..

İkile... Uza... Yallah sağ daaaaamper...

6. Burada 10 bin lira ile 200 bin hatta daha fazla hacim yapılıyor, 2-3 saatliğine işlem yapılıyor. Borsa %95 gün içi veya t+1,

Burada bir lafı alıp uzun vadeye yoran tam bir cahildir. Normalde cevap dahi vermem, ısrarla benim ile engaje olmak istiyor, yıllardır merakını yenemedi.

7. Ben baktım, KRSAN KAP haberi koymuşum, biri alıntı yapıp ileride SASA olabilir roketleyebilir demiş, düzgün okumayınca aklında yanlış kalmış muhtemelen.

8. Adaylık ve Seçimi (Madde 101)
    Cumhurbaşkanı, kırk yaşını doldurmuş, yükseköğrenim yapmış, milletvekili seçilme yeterliliğine sahip Türk vatandaşları arasından, doğrudan halk tarafından seçilir. Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.

Madde 101 yukarıda açık olarak yazılmış, haa seçime kadar madde 101 de değişiklik olur geçici kanun çıkartılır cb 3 kez seçilebilir diye o zaman işler değişir. Reis in karşısına kim çıkarsa çıksın kazanma şansı yok. Bence
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •