Sayfa 886/1009 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    doların bir kaç gün içinde kısa bir süre için 3,60 ın altına gelmesi muhtemel...ama burda kaldığı süre bence çok kısa olacaktır.Döviz açığı artmaya devam ediyor. ödenecek kv dış borç ve cari açık bu durumdayken doların 4 ün altında bile olması mucize.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    biryerlerden ülkemize sürekli dolar giriyor...ama yinede doları 3,50 nin altına kalıcı indiremiyor...eğer olurda giriş yavaşlar yada kesilirse bir kaç günde doları 4 üstünde görmemi bile mümkün olabilir. sert hareketlere hazırlık yapılıyor gibi. TCMB GLP ile piyasada artık çözüm değil baskı oluşturmaya başladı bence. yatırım tavsiyesi değildir.sesli düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    doların bir kaç gün içinde kısa bir süre için 3,60 ın altına gelmesi muhtemel...ama burda kaldığı süre bence çok kısa olacaktır.Döviz açığı artmaya devam ediyor. ödenecek kv dış borç ve cari açık bu durumdayken doların 4 ün altında bile olması mucize.
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    biryerlerden ülkemize sürekli dolar giriyor...ama yinede doları 3,50 nin altına kalıcı indiremiyor...eğer olurda giriş yavaşlar yada kesilirse bir kaç günde doları 4 üstünde görmemi bile mümkün olabilir. sert hareketlere hazırlık yapılıyor gibi. TCMB GLP ile piyasada artık çözüm değil baskı oluşturmaya başladı bence. yatırım tavsiyesi değildir.sesli düşünüyorum.
    Doğru tesbitler dostum..EM'ler için bir başlama vuruşu lazım sanki..

Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    iyi de bu adamlar seçimle gelmemiş miydi. fol yok yumurta yok iken bir kişi söyledi diye ayrılıyorlar ise yabancılar/yabancı yatırımcılar bu ülkede demokrasi var mıdır diye düşünüyor mudur acaba?
    Ağustos-Eylül gibi demokrasimiz pik yapmıştı..şimdi demokrasimiz yavaşladığı için carry'cilerin pek iştahı kalmadı..

Dolar/TL

4. zaman analizi ve kısa vadeli işlemler beni aşıyor.

2018'in bir yerlerinde büyük hareket başlayacak gibi duruyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Doğru tesbitler dostum..EM'ler için bir başlama vuruşu lazım sanki..

Ağustos-Eylül gibi demokrasimiz pik yapmıştı..şimdi demokrasimiz yavaşladığı için carry'cilerin pek iştahı kalmadı..

Dolar/TL

dostum piyasaları doarın yükselmeyeceğine alıştırdılar....yakında patlar...

6. 3,60 lara getirmekte tereddüt ederler.oradan da artık epey ce alıcı geleceğini düşünüyorum.isterlerse bir denesinler bakalım.buralarda biraz daha oyalanabilir.bıktırma çok derin bir yöntemdir.çoğunlukla işe yarayan bir tarafı var eğer hareket büyük olacak sa dar bantta hareket etmesini beklerim.ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    3,88 lardan çıktığım dolarda hala tl mevduattayım.. kasım da tekrar dolara geçeceğim...

8. Arkadaşlar fiziki dolar satın alırken özellikle en uygun satan bir banka varmıdır ? yoksa enpara'dan alıp geçeyim mi ?
    Enpara-ile bir iki yeri kıyasladım çok cüzi bir fark vardı arada..
    tavsiyeleriniz bekliyorum

Sayfa 886/1009 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •