Sayfa 887/1001 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop - XIV

1. spotla ilgili bir sorum oldu ama dikkate alınmadı galiba

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abi sen tecrübelisin... her şeyin normal olduğunu düşün... 20 lira tavan rakam güniçin üstü yok.. 20 ye otomatik açığa sat yazmaz mısın? Geldiğinde yüzde 100 para kazanmaz mısın? Ne kadar basarsan baz..

Haydi pgsus vadelisinde tavana short yazdım bakalım gelecek mi.. gelirse yüzde yüz para kazanırım.

Normal günde de vadeliyi tavana ve tabana değdirmezler abi... bunu biliyor olmanız lazım.
    Dediğini anlayamadım..örnekle anlattım bir önceki gönderide.

Risksiz garanti kazanç İçin elindeki hisseyi satıp, vadelide düşükten al yapman lazım..,bir de vade sonuna kadar beklemen...şu an pek çok kişi tavan bugün çözülür, olmadı yarın...sonra da 25 lere iner...bu beklenti olduğu İçin kimse vade sonuna kadar beklemeyi göze alıp, dediğim garanti kazancı alamıyor.

Ayrıca yarın Pegasus sert satış yerse, nisan vadelide fiyat aralıkları açılacak, belki çok aşağıdan satmak zorunda kalacaksın..bunu göze alamıyor çoğunluk.

Başka bir şey diyeyim...Pegasus nisan vadeli Mart vadelinin altında..neden? Üstelik arada %1 kadar vade farkı olmalı...neden, çünkü ileri vadede likidite az, bir şey olurda satmak zorunda kalırsam %2-3 aşağıdan satmak zorunda olurum korkusu var...ama ne olursa oldun nisan vade sonuna kadar pozisyonu korurum dersen..%100 garantili, arbitraj imkanı var.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sen yine istesen cikarsin. Ingiltere de 3 kisi yan yana duramiyor su anda disarida.
    Bi ekmek almaya çıkıyorum. Bakkal kasanın önüne camekan yaptırmış
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Dediğini anlayamadım..örnekle anlattım bir önceki gönderide.

Risksiz garanti kazanç İçin elindeki hisseyi satıp, vadelide düşükten al yapman lazım..,bir de vade sonuna kadar beklemen...şu an pek çok kişi tavan bugün çözülür, olmadı yarın...sonra da 25 lere iner...bu beklenti olduğu İçin kimse vade sonuna kadar beklemeyi göze alıp, dediğim garanti kazancı alamıyor.

Ayrıca yarın Pegasus sert satış yerse, nisan vadelide fiyat aralıkları açılacak, belki çok aşağıdan satmak zorunda kalacaksın..bunu göze alamıyor çoğunluk.

Başka bir şey diyeyim...Pegasus nisan vadeli Mart vadelinin altında..neden? Üstelik arada %1 kadar vade farkı olmalı...neden, çünkü ileri vadede likidite az, bir şey olurda satmak zorunda kalırsam %2-3 aşağıdan satmak zorunda olurum korkusu var...ama ne olursa oldun nisan vade sonuna kadar pozisyonu korurum dersen..%100 garantili, arbitraj imkanı var.
    Arbitrajı ben karşılaştırmalı hisseyle yapıyorum, kazancı daha yüksek.
    Anlatmak istediğim
    Pay vadeli de tavana short yazdık... neticede o tavan fiyatın üstünde rakama çıkamaz yani imkansız güniçi... gün sonu kaçtan satarsan sat... zarar ihtimalin sıfır..

5. arkadaş sokaklar boş marketler tıklım tıklım dolu. içerde sohbet eden mi ararsın. karı koca iki tane eşek kadar sepetle yolu kapatıp ne alsak diye yok onu almayak yok bunu alak tartışan çift mi ararsın 10-15 yaş ergenlerin toplaşıp geyik yapanını mı ararsın hepsi markette.
    nasıl kafadır bu ?
    alacağını yaz evde marketten al çık nedir bu şapşallık ?

viopla ilgisi ne diyeceksin. aha bu kafayla vakaların patlaması kaçınılmaz...

Pegasusta cogu kisi 55 70 arasinda maliyetlenmistir. Ozellikle uzun suredir bu hissede yatirim yapan kisiler bir noktadan sonra bagimli hale gelebiliyor.

Pgsus ile ilgilenmeyen ama goz ucuyla bakanda 40 50 arasindan maliyetlenmistir ucuz diye

30 40 arasi borsa ile hic ilgilenmeyen kisiler almislardir. 30 altindan alan sayisi ise yok denecek kadar azdir.

Iki hafta once idi sanirsam. Halk cafe de Trendhound ile konusuyorduk. Pgsus 57 tl den karanlik odada aldigina cok memnundu. Bir firsat olarak goruyordu. Bunun bir hata oldugunu soylemistim kendisine

Su an traderi aciyip temel analiz kismina baktiginda fk cok dusuk goruyorsun ve istahin kabariyor ama onumuzde ki donem gelecek bilancolarda hisse ucuz bir noktada olmayabilir. Hisse de zaten bunu fiyatliyor. Thy bu surecte pgsustan daha fazla yara alir ama onun kadar dusmez ve dusmedi de zaten.

1. Endekste agirligi cok fazla, lokomotif
    2. Devlet katalizoru var.

7.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    arkadaş sokaklar boş marketler tıklım tıklım dolu. içerde sohbet eden mi ararsın. karı koca iki tane eşek kadar sepetle yolu kapatıp ne alsak diye yok onu almayak yok bunu alak tartışan çift mi ararsın 10-15 yaş ergenlerin toplaşıp geyik yapanını mı ararsın hepsi markette.
    nasıl kafadır bu ?
    alacağını yaz evde marketten al çık nedir bu şapşallık ?

viopla ilgisi ne diyeceksin. aha bu kafayla vakaların patlaması kaçınılmaz...
    Banka önlerini gördünüz mü? Yaşlı dolu. Kredi erteleme diye şubeye çağırıyorlar milleti. Deli gibi dolu banka önleri.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Üniversiteler kapalı kalacak bu yıl...

Yks 25-26 temmuz...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 887/1001 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •