Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 887/1014 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Mazoşistlerin kralları ABD borsalarında.

Ortalama f/k 40 oldu. Bugün de yükseliyor!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Pazardan domates alırken bile seçmek isteyen uyanık güruh iş BETON almaya gelince DEVEKUŞU gibi davranıyor. Buda beynin BETON laşmasından ileri geliyor diye düşünmekteyim yoksa çoktan ne NEF nede DAP diye betoncu kalmaz , yok olup giderlerdi. Bazen diyorum ki madem bu kadar beton mazoşisti var biz niye bu işe girip bunları DAP lamıyoruz ! Aptallık bizde...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Mazoşistlerin kralları ABD borsalarında.

Ortalama f/k 40 oldu. Bugün de yükseliyor!
    etrafimdaki insanlarin hepsi nakitte hepsi borsadan parasini cekti

sordum neden borsadan cektiniz?

F/k oranlari tarihi yukseklerde bu daha fazla devam edemez

peki parayi nereye yatirdiniz?

Istanbul dan ev aliyoruz

hahahahahahaha

3. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93028738/detay

muhteşem daire brüt 158 net 90 m2

benim anlamadığım brüt nedir ya banane brütten net önemli olan. kandırmaca resmen
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93028738/detay

benim anlamadığım brüt nedir ya banane brütten net önemli olan. kandırmaca resmen

hicbiriside aylik aidati yazmiyor nedense

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    öyle deme İzmir de İstanbul yolunda gidiyor,yaşayarak öğrenecekler.hele gençler hepsinin beyinleri yıkanmış bu projelere hayranlıkla bakıyorlar. Folkart perla mistral denilen ucubeleri öve öve bitiremiyorlar. yahu istanbulda bu saçmalıklardan yaka silktik be, bir de orada bunları duyunca sinirleniyorum.
    Sayın powerpc, beyin BETON boşuna demiyorum , beton tüm nöronları kaplamış, çalışmıyor , bunun İzmir, İstanbul ile alakası yok, toplumun yapısıyla alakası var, trend değişimlerini algılayamıyorlar ,hani ayıp olacak bir laf vardır bıraktığın yerde otluyor derler aynen öyle, 5-6 sene önce ki aynı otlakta otluyorlar, hala aynı şartların geçerli olduğunu vık vık söylüyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93028738/detay

Ya bu saçma sapan kümese o parayı gerçekten biri verir mi acaba?gerçek olmamalı bu ilan...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ya bu saçma sapan kümese o parayı gerçekten biri verir mi acaba?gerçek olmamalı bu ilan...
    Hırsızsan ,ülkeyi yağmalayıp , Zarrab haini gibilerinden aldığın RÜŞVET parasını aklıyorsan , çaldıklarını ayakkabı kutularında saklıyorsan `AK` lamak için verirsin, aksi takdirde mümkün değil.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın powerpc, beyin BETON boşuna demiyorum , beton tüm nöronları kaplamış, çalışmıyor , bunun İzmir, İstanbul ile alakası yok, toplumun yapısıyla alakası var, trend değişimlerini algılayamıyorlar ,hani ayıp olacak bir laf vardır bıraktığın yerde otluyor derler aynen öyle, 5-6 sene önce ki aynı otlakta otluyorlar, hala aynı şartların geçerli olduğunu vık vık söylüyorlar.
    halk 2003-2013 arasının hala sürdüğünü sanıyor ve öyle yaşamaya çalışıyor,ne diyelim duvara toslamadan akıllanmayacaklar.çünkü geneli oldukça cahil ekonomiyi okuyamıyorlar. eline para geçtimi ver betona KAFA BU.Yeni trend 3-4 sene daha döviz olarak devam edecek. ben bunu geçen sene gecikmelide olsa gördüğüm için dolara kaçtım.hele şu dolar endeksi artsında keyfimiz yerine gelsin onu bekliyorum.

Sayfa 887/1014 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •