Sayfa 889/1011 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    gEDİK YATIRIM BİZİM HESAPLARI SIFIRLAMIŞ VE HALA DÜZELMEDİ ÇOK İLGİNÇ BİR ÜLKE MK..
    Endeks açıldı mal satacağım hesapta mal yok
    Nihayet geldi tam 8 dakikla sonra

2. Her noktadan Ereğli short . Bugüne kadar aldık para kazanamadık birazda short açalım. Duş cenabet kağıt.

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Memur ve Emekliye %30'dan fazla zam yapılmayacaktır hiçbir arıza da çıkmaz. Birisine der ki daha BES'i yeni çıkarttım, diğerine der ki bunca yıldır aldığınız ev ve arabalara sayın hepinizi ben memur ettim.

%50 ve üstü yapılacak olan zamlar istim üzerinde olan ekonomiyi hiper enflasyona sürükler. Birilerinin fedakarlık yapma zamanı geldi, önce işveren sonra da memur-emekli fedakarlık yapacak. Hedeflenen de asgari ücret etrafında kümelenmiş bir çalışan kesimidir.

maliye bürokrasisi %35 olarak sundu reisimize
    onndandan 5-15 arası bir şey kaparız
    %45 den aşağısı yok
    55 e kadar gideri var
    bilginize
    bir halt olacağı yok.

4. Ben size bir sey soyleleyim mi asgari ücrret 8500 olmayacaktı ) dengeler bozuldu simdi ona yakın yapılmalı algısı olustu tüm maaşlar da ki öyle de olmalı yani ortalık asap saçı !

5. 7,98 tn FRİGO almayıp asrın hatasını yaptık ama iste nakit yoktu alanlar gönül rahatlıgı ile dısar da gezip ekran kapatabilir...

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Her noktadan Ereğli short . Bugüne kadar aldık para kazanamadık birazda short açalım. Duş cenabet kağıt.
    Eregl senet alımına başladım bu saçma yorumundan sonra... Teşekkürler...

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    7,98 tn FRİGO almayıp asrın hatasını yaptık ama iste nakit yoktu alanlar gönül rahatlıgı ile dısar da gezip ekran kapatabilir...
    Baba sal bizi... Burada BIST30 bilemedin Bist50 dışında kağıtla ilgilenen yok... Rica ediyorum yazma... Ha mal pazarlamak veya fikir alışverişi için bu senetlerin sayfalarına yazabilirsin...

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Baba sal bizi... Burada BIST30 bilemedin Bist50 dışında kağıtla ilgilenen yok... Rica ediyorum yazma... Ha mal pazarlamak veya fikir alışverişi için bu senetlerin sayfalarına yazabilirsin...
    simdi bisi pazarlarım ayaz da kalırsın ! düzgün konus özgürlügüme müdahle edemessisn hadi simdi uza

Sayfa 889/1011 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •