Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
*erdoğan: Paramızı döviz yönlendirirsek o zaman düşmana teslim olmuş duruma düşeriz, sakın, dövize gidersek kurtuluş yok o zaman batarsın, sen türksün tl ile yoluna yürüyeceksin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
rte; elektronik ürünlere boykot uygulayacağız demiş.. uygulamana gerek yok ben takip ediyorum elektronik ürünler fiyatını ikiye katladı zaten ,, artık kimse alamaz.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kuzey Kore'de hapiste tutulan 3 Evanjelik misyoneri serbest bıraktırmak için Kim ile özel anlaşma yapan Trump, 3 misyoneri uçağın kapısında karşılamıştı.
4 Kasım ABD seçimleri öncesi,
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri