Sayfa 89/1004 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Viop XXXIV

bofa dün 1532 maliyetli 16 bin şort açmış. vade bitimine 4 iş günü var.

acaba long poz kapatmalar bu rakama dahil oluyor mu? aktif vadede inanması güç ama 50 bin longu var.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    HSBC,
    - Halkbank hedef fiyatını 4,0 TL'den 3,50 TL'ye ve tavsiyesini 'tut'tan 'azalt'a indirdi #HALKB

evet halkbanka al sinyali gelmiştir.....
    nereden nereye...
    bu arkadaş 8 sene önce 21 tl idi.
    çok değil daha 4 sene önce de 15 tl idi..
    vay arkadaş ya 3,5 tl hedef fiyat nedir.
    hangi akla hizmet?
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

3. Bunu bekliyordum ama esas aga babası goldman dan da rica ederim 2 lira hedef versin sülalemiz rahat olsun.
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    HSBC,
    - Halkbank hedef fiyatını 4,0 TL'den 3,50 TL'ye ve tavsiyesini 'tut'tan 'azalt'a indirdi #HALKB

evet halkbanka al sinyali gelmiştir.....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. hakikaten güzel sinyal olmuş

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunu bekliyordum ama esas aga babası goldman dan da rica ederim 2 lira hedef versin sülalemiz rahat olsun.

endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyolar açısından da öyle..ama halkbank'ta amaç heyecan ve trade ise ona bir şey diyemem..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyonlar açısından da öyle..
    halkbankın kerem alışık dışında kimseye faydası olduğunu sanmıyorum. adı kara para ile ayyuka çıkmış bir bankada bu kadar ısrar edilmesini de anlayamıyorum.

isctr holding gibi kağıt. her sektörde yatırımı var. tr'de en ldeali o.
    audentes Fortuna iuvat

7. Abarttiklarini ve dönerken de abartacaklarini düşünüyorum halk özelinde.

Tabi dönerse onun iddiasına girilmez.

Ykb de taşıyorum özel lerden tek sebebi tahtasını iyi bilmem ve çok düşük maliyet.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyolar açısından da öyle..ama halkbank'ta amaç heyecan ve trade ise ona bir şey diyemem..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Global ralli yaparken bile bıst100 de 1415-20 üzerinde kapanamıyorsak: longçular dikkat etmeli.

olur da 1378 altına gidersek oradan -90 puan çalışır...elbete 1-2 ay içinde..
    hacim de yok...Allahtan sp500 taş gibi..hani olur da (..max. hedef 4300/500) %15-20 düşerse bizi kimse tutamaz.
    Türk varlıklarına güven kalmamış...işin özü bu.

MB ne yapsın.Daha doğrusu yapacak bir şeyi yok.Faiz artırsa gece resmi gazeteyi takip etmeli.

Artırmazsa hatta indirirse felaketin müsebbibi olacak.Allah kimseyi TC MB başganı yapmasın...

ATEŞTEN GÖMLEK.
    100 kaplan mı 100 kedicik mi?

Sayfa 89/1004 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •