Originally Posted by secbul En son bundan sonra var mı başka parti? Bu adamı sütten sayın Seçbul ağam
VESTL ve ZORLU'da Fiili dolaşım artıyordu, ortaklar bence satmış olabilir. En son VESTL %39,90 a gelmiş. Ucuz olsa satmaması lazım. ZOREN de aynı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by ABKA EREĞLİ, 29 demiştim..Ama yazın oraya gelir diye düşünüyordum... Bak EREĞLİ dediniz de GUNDİYİ hatırladım. EREĞLİ 100 diyordu evet nisan 2023 de suyun içinde 100 lira diyordu... resesyon geliyor ne hayali görüyorsun diyince bir sürü masal okurdu rahmetli...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Benim kağıdı çizerler, çok mal gaptırdı çakal, yusuf yusufdur daha da alır mı diye;)
Originally Posted by ariston VESTL ve ZORLU'da Fiili dolaşım artıyordu, ortaklar bence satmış olabilir. 2 hissede mevcut hükümetin desteğinden faydalandı.Bence bu da etkili...KK gelirse diye...
AKBNK,bilanço gelecekmiş..Son gelen bilançolar gibi hayal kırıklığı-düşüş bekleniyor.
Originally Posted by secbul En son bundan sonra var mı başka parti? Bir de H.A. yı aday gösteren parti var. sayılır mı.
Yazdıklarımı üzerine alınma Hiç biri sana değil.
16,84 den Akbank almayanda ne bilim
Forum Rules
Yer İmleri