Sayfa 89/194 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 1547 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Bakan Bolat: Ekonomimiz ihracat temelli üretmeye, büyümeye, döviz kazanmaya, ihracatını artırmaya, dış ticaret ve cari açığı stabil ve kontrol altında tutmaya devam ediyor. İlkbahar, ihracatla beraber ışığını gösteriyor

vay arkadaş tamam doğru sözünüz yok, herşeyiniz yalan üzerine kurulu

emme... el insaf yaw

1 ayda 12 milyar dolar açık nireeee, senin dediğin nire ?

nasılsa aya 4 şeritli yol yapıyoruz dese inananlar olduğu sürece sallamak bedava bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz yeni anayasayı Tayyip Erdoğan için değil, 86 milyon için istiyoruz." allah razı olsun senden.verin kardeşinize yetkiyi görün etkiyi demişti erdoğan.gördük ebemizin hörekesini.yalnız 86 milyondan biri olarak ben istemiyorum sayın erdoğan.

3. ilk etapta faiz koridorunu indirirler ve/veya 100 puan gibi sembolik faiz indirebilirler
    döviz için makro ihtiyati tedbirleri sıkılaştırırlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'yi enerji alanında tarihi müjdelerle tanıştıran bir iktidar olarak;

Yeni müjdelerimiz olacak."olmazmı tabiki olur kış başlamadan yuzde 150 iteleme pardon düzenleme yaparak,

5. valla bu saatten sonra en büyük müjde ERKEN SEÇİM..aşağısı borsayı kurtaramaz..boşuna meşgul ederler piyasayı..ver bana erken seçim, al paracıkları..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    valla bu saatten sonra en büyük müjde ERKEN SEÇİM..aşağısı borsayı kurtaramaz..boşuna meşgul ederler piyasayı..ver bana erken seçim, al paracıkları..
    bence daha büyük müjde başka birşey ama yazmayayım. o çok düşük ihtimal bence şuan
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    valla bu saatten sonra en büyük müjde ERKEN SEÇİM..aşağısı borsayı kurtaramaz..boşuna meşgul ederler piyasayı..ver bana erken seçim, al paracıkları..
    Dayucuğum erken seçim olursa borsa ralliye başlar, niye büüyle bişii istiyon ki, bence geç seçim olsun hatta seçimi 5 sene öteleyelim.
    Senin 5 bini görmek istiyorum ben
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum erken seçim olursa borsa ralliye başlar, niye büüyle bişii istiyon ki, bence geç seçim olsun hatta seçimi 5 sene öteleyelim.
    Senin 5 bini görmek istiyorum ben
    dayu biz yöntemi bilmediğimiz üçün kaybedipdurmuşuz hep

pala'ya karşı şu sistemi uygulamak gerekiyormuş aslında yeni öğrendim

https://www.facebook.com/arzu.bilgin...5083349798275/

tahtaraballi sistemi

Sayfa 89/194 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz