Ek 23662
Şarj kablosu ömür boyu garanti
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hay Allah ..sabah sabah ,😉
Yanlış anlama olmuş pardon
Sultan İkinci Bayezid yani dedesi
Yav dediğim o bu şu veya oncular şuncular buncular vs de değil
Ne Milliyet ne inanç ikisiyle alakası yok
Kendini dolaylı olarak birazda sermayeyi kollamayla alakalı
Mademki Bura bi borsa forumu ya
Ventura capital girişim sermayesi ile alakalı
O dönem biz ve İngiliz ufak bi meblağ harcamayıp proje ortaklığından imtina edince ispanyola kalmış koca kıta g.amerika
Venture capital i de sonra büyük bi alan sermayesine döndürmüş ispanyol meyhanesi
Getirmiş Madrid e Sevilla ya kasaya kitlemiş binlerce ton Altını gümüşü ispanyol
Euro parası kullansa dahi şu an kendi hazinesini ona (Avrupa ya) ortak etmiyo .orası da ayrı
Taa o dönemden bedavadan sermaye yapmış
O dönem akıllı olaydık da bizim olaydı **ordaki zenginlikler** işin ikincil kısmı e tabi gönül isterdi haliyle
Ama tabi Sürekli imkansızlık diye ağlıyo olmanın neye faydası var? İmkan ayağına gelmiş kullanaydın işte şutu çekeydin meşin yuvarlağa) fırsatları böyle dep dep sonrada onu da isterem bunu da isterem.
İlk kısım venture capital risk e edebiliceğin meblağla tabiri cayizse voliyi vurma Hoş fırsatçılık adetim ve anlayışım olmasada , bazen öyle dönüyo kapitalizm demekki
Allah Allah ilginç ya ben mi dedim christopher colombus a. Ödeme yap ortak ol yapma ortak olma diye ben napayım parayı veren düdigi öttürtür vimiyende bahar uzah uzah o kadder basit kapital sistem peraylan döner:-))
E o da bedava çalışçak hali yok o mantıkla
He he bekle herşey bedava olucak
Son düzenleme : Moruk; 13-11-2019 saat: 10:06.
https://twitter.com/bashantra/status...016902144?s=21
Bu ogretmenlere Ataturk'un manevi sahsiyetine hakaret sucundan derhal dava acilmalidir....Tam bir rezillik...
Ataturk vicdani hur akli hur bir nesil yetistirmek icin mucadele ederken birde bunlarin cocuklara ogretmeye calistigi zihniyete bakin.....Bir misyon, bir anlayis bu kadarmi carpitalarak ozunden ve hedefinden saptirilip uzaklastiriliyor.
Bunlar sirkte Cubbeli Ahmed hoca denen din tuccarini bile gectiler.
Yer İmleri