Originally Posted by ALPER Ereğli bey naaapiyorsunuz? Muhahaha Ayhan gedik trader mağduruyum hiç bir şey yok gözükmüyor. Karanlık oda da saklambaç oynuyor gibi.
Web sitesi açıldı
Originally Posted by Ayasofya 2005 Ayhan gedik trader mağduruyum hiç bir şey yok gözükmüyor. Karanlık oda da saklambaç oynuyor gibi. O zaman sana soyle anlatayım abi. Askerden yeni gelmiş gibi saldırıyor kademelere.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Boş ver almayanları ben azıcık aldım. Bilançosunu çok beğenmiştim, elim gitmedi. %100 falan yaptı..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by gundwane İnfilak ederek açtı Ben 3-3.5+ açılış bekliyordum Gün içi oralara gelecektir bence.. Düşüş imkansız. Devam.. EREGL zengin kalkış yaptı.. Şu devreden shortlar panikledi mi tavan gelebilir mi acaba?
Asels dahil bir miktar azaldım. Dışarısının kapalı olmasını klasik holy monday olayıyla şansa çevirdi gibi.
2023 te sekizli masayı yedili masaya indirdim... 7 li masada 50 lira altı ucuz olmaya başladı...
Gedik yatırım da hesabı olup short olanlar baya zarar etti. Hâlâ hesaba girilmiyor
Forum Rules
Yer İmleri