Sayfa 891/1004 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Sohbet odalarından anladığım çok fazla cahil insan var, onların ne yapacağını kestirmek çok zor.
    Bunu biz biliyoruz da ........ imin palası 2 senedir sallamıyor, bu gruba inanılmaz paralar kazandırıldı...

Eskiden böyle bir hisseye ky dadanacak, bu grubun içinden geçer, iflahini keser, burnundan getirirlerdi...

Değişik zamanlar...

Sosyal ağlar
    Hızlı mobileze Tekno iletişim süreci
    Kolay para iz sürümü
    Vatandaşı konsolide ediyor...
    Damlalar sele dönüşüyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Arzdan 36 lot IZENR gelmişti.
    Üst üste saymadım kaç tavan oldu..
    %113 kar.. 777.6 TL

40 şirkette sırada..
    Dönerci, midyeci, fındık fıstık satan, ayakkabıcı, hepsi var..
    Tuvalet temizleyen şirket varsa, yakında o da girer..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    %113 kar.. 777.6 TL

40 şirkette sırada..
    Yapıştır ikinci tepede paranı al git kardeş. Malı taşıyan düşünsün.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

5. Sasa ve hektaş ultra lüks pd ve fk lara doğru giderken hep şu söylendi, yatırımlar paraya dönüştüğünde bu değerler düşecek. Son bilançolarda değerler düşmek yerine artış sağaldı. Yani sasa pahalıdan daha pahalıya geliş yaptı. Diğer enerji şirketleri ve halka arzlarda aynı şekilde olacak. Bu yetmez gibi pahalı değerler yabancı adı altında pazarlanmaya devam edecek. Nasılki Sasa ve hektaşda yatırımcı bir çıkmaza girdiyse yeni arzlarda da bu olacak. 22 kat yüksek fiyatlamayı hiç bir kar tölere edemez. Sonunda şu cümle gerçekleşecek, Aslı aslına, nesli nesline.

6. Iran da uretilen ve cok yaygin olarak kullanilan ama Turkiye uretilmeyen basit bir teknoloji ile calisan klima...

Altta su tanki var. motor suyu soguturken klimanin fanida suyun yuzeyine ufleyerek olusan soguk havayi mekana yonlendirir.

Dis unite yok. Verimde yuksek. Elektrik tuketimide dusuk....Tekerlekli ayaklar sayesinde Evde istedigin odaya tasiyabiliyorsunuz.....

Turkiyede de uretilse cok tutturulur. Ciro rekorlari kirar. Arcelik ve Vestel bunun alasini yaparlar.

Bakanlık iddiaları yalanlamış. Resmi davet yokmuş. Türkiye masasında değişiklikler olmuş. Türkiye’yi merak eden yeni elemanların şiş kebab, Türkiş lokum yemeye gelmeleri söz konusu olabilirmiş...
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...ldirdi/2976998

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    %113 kar.. 777.6 TL

40 şirkette sırada..
    Şimdiden 1 milyar dolar piyasa değerine yaklaşmış. Fk 188 oh ne ala, darısı U30 dakilerin başına diyelim, evrene kötü enerji yaymayalım.

İyiler iyidir.

Sayfa 891/1004 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •