Sosyal ağlar
Hızlı mobileze Tekno iletişim süreci
Kolay para iz sürümü
Vatandaşı konsolide ediyor...
Damlalar sele dönüşüyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Arzdan 36 lot IZENR gelmişti.
Üst üste saymadım kaç tavan oldu..
%113 kar.. 777.6 TL
40 şirkette sırada..
Dönerci, midyeci, fındık fıstık satan, ayakkabıcı, hepsi var..
Tuvalet temizleyen şirket varsa, yakında o da girer..
Sasa ve hektaş ultra lüks pd ve fk lara doğru giderken hep şu söylendi, yatırımlar paraya dönüştüğünde bu değerler düşecek. Son bilançolarda değerler düşmek yerine artış sağaldı. Yani sasa pahalıdan daha pahalıya geliş yaptı. Diğer enerji şirketleri ve halka arzlarda aynı şekilde olacak. Bu yetmez gibi pahalı değerler yabancı adı altında pazarlanmaya devam edecek. Nasılki Sasa ve hektaşda yatırımcı bir çıkmaza girdiyse yeni arzlarda da bu olacak. 22 kat yüksek fiyatlamayı hiç bir kar tölere edemez. Sonunda şu cümle gerçekleşecek, Aslı aslına, nesli nesline.
Iran da uretilen ve cok yaygin olarak kullanilan ama Turkiye uretilmeyen basit bir teknoloji ile calisan klima...
Altta su tanki var. motor suyu soguturken klimanin fanida suyun yuzeyine ufleyerek olusan soguk havayi mekana yonlendirir.
Dis unite yok. Verimde yuksek. Elektrik tuketimide dusuk....Tekerlekli ayaklar sayesinde Evde istedigin odaya tasiyabiliyorsunuz.....
Turkiyede de uretilse cok tutturulur. Ciro rekorlari kirar. Arcelik ve Vestel bunun alasini yaparlar.
Bakanlık iddiaları yalanlamış. Resmi davet yokmuş. Türkiye masasında değişiklikler olmuş. Türkiye’yi merak eden yeni elemanların şiş kebab, Türkiş lokum yemeye gelmeleri söz konusu olabilirmiş...
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...ldirdi/2976998
Yer İmleri