Sağlık Bakanı Koca:
- İyileşen hasta sayısı arttıkça plazma tedavisinde ilerleyeceğiz.
- Artış hızının artık azaldığını biliyoruz. Yeni bir dalga olmazsa zirveyi önümüzdeki 1-2 hafta içinde yakalayacağımızı düşünüyorum
Sağlık Bakanı Koca:
- İyileşen hasta sayısı arttıkça plazma tedavisinde ilerleyeceğiz.
- Artış hızının artık azaldığını biliyoruz. Yeni bir dalga olmazsa zirveyi önümüzdeki 1-2 hafta içinde yakalayacağımızı düşünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adile nasit hıkaye anlatırdır trtde bellı bır saatte saglık bakanının durumunu ona benzetıyorum.
Bakan Koca : Cuma alınan karar hükümetin kararı , sayın içişleri bakanımızla birlikte mücadele arkadaşlığı yaptık . Kendisiyle Persembe , Cuma , Cumartesi ve Pazartesi de görüştüm , sayın bakan zaten gerekli açıklamayı yaptı ben bunun üzerine bir şey söylemek istemiyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı Koca: "İstanbul'da doluluk oranı yüksek olan hastanelerimiz var ama genel olarak İstanbul’da bakım doluluk oranı şu an yüzde 59,5, yüzde 90'lara ulaşmış değil."
Fox tv muhabirinin sorusu : Cuma günü yaşananlardan dolayı bazı gazetelerde İçişleri bakanıyla tartıştığınızı ve hatta istifaya kadar gittiğiniz söylenildi bu durum doğru mudur ?
Bakan Koca : Bu iddiaların doğru olmadığını söylemek isterim , vatandaşımız bizden salgına odaklanmamızı istiyor , biz şu dönemde tüm kabine arkadaşlarımla cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz bu salgınla mücadeleye 1.1 milyon sağlık ordumuzla kendimizi adamış durumdayız . Başka bir gündemimiz yok olmayacaktırda.
Boş boş sorular soruyolar bakanımıza
Ben olsam sayın bakanım bugunlerde ulkemizde ki en buyuk sorun olan sunny saydap mı , sahanda mı deplasmanda mı yumurta seversiniz diye sorarım.
Yarın gidip 5 tane maskemi aliim.![]()
Yer İmleri