Sayfa 892/996 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Sağlık Bakanı Koca:
    - İyileşen hasta sayısı arttıkça plazma tedavisinde ilerleyeceğiz.
    - Artış hızının artık azaldığını biliyoruz. Yeni bir dalga olmazsa zirveyi önümüzdeki 1-2 hafta içinde yakalayacağımızı düşünüyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Bilim kurulu her zaman izolasyonu istemektedir hafta sonu alınan sokağa çıkma yasağıda buna hizmet eden bir karardır , Cuma yaşanan durumun bir etkisinin olup olmayacağı bizim açıkladığımız verilerle anlaşılacaktır
    cok ıyı cevap olmus

Adile nasit hıkaye anlatırdır trtde bellı bır saatte saglık bakanının durumunu ona benzetıyorum.

Bakan Koca : Cuma alınan karar hükümetin kararı , sayın içişleri bakanımızla birlikte mücadele arkadaşlığı yaptık . Kendisiyle Persembe , Cuma , Cumartesi ve Pazartesi de görüştüm , sayın bakan zaten gerekli açıklamayı yaptı ben bunun üzerine bir şey söylemek istemiyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı Koca: "İstanbul'da doluluk oranı yüksek olan hastanelerimiz var ama genel olarak İstanbul’da bakım doluluk oranı şu an yüzde 59,5, yüzde 90'lara ulaşmış değil."

Fox tv muhabirinin sorusu : Cuma günü yaşananlardan dolayı bazı gazetelerde İçişleri bakanıyla tartıştığınızı ve hatta istifaya kadar gittiğiniz söylenildi bu durum doğru mudur ?

Bakan Koca : Bu iddiaların doğru olmadığını söylemek isterim , vatandaşımız bizden salgına odaklanmamızı istiyor , biz şu dönemde tüm kabine arkadaşlarımla cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz bu salgınla mücadeleye 1.1 milyon sağlık ordumuzla kendimizi adamış durumdayız . Başka bir gündemimiz yok olmayacaktırda.

7. Boş boş sorular soruyolar bakanımıza
    Ben olsam sayın bakanım bugunlerde ulkemizde ki en buyuk sorun olan sunny saydap mı , sahanda mı deplasmanda mı yumurta seversiniz diye sorarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Yarın gidip 5 tane maskemi aliim.

Sayfa 892/996 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri