tuık çok guzel korur bence enflasyonu.![]()
tuık çok guzel korur bence enflasyonu.![]()
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Uzun reis gene cimentoculara desteği attı bakalım bayram dönüşü ne olacak.
Biden, putini nükleer silah kullanmaya zorluyor..yakında bunu fiyatlayacaklardır
gonullu geri donus projesi martavali izliyecegiz secimlere kadar..sonra bir bakmissin hepsi yine burdalar..
35 yıllık evim var 550-600 ederse satıp kiraya çıkacam. Bir milyonluk evler 2-3 bin kirası en geç seçim sonunda enflasyon %50-60 olduğu sürece faizler yükselir. RTE sonrasi RTE kazansada yükselir. Bir iki yıl içinde dolar faiz enflasyon düşer. Ev fiyatları da %50-60 faiz de patlar. Tabi bu İstanbul için geçerli değil. Ama Anadolu da geçerli.
Internette gezinirken Vanguard, Black Rock ve State Street firmalarının önde gelen fon yönetim firmaları olduğu ve bu firmaların ayrıca birbirlerinin hisselerine de ortak olduğunu gördüm. Beraber en az 25 trilyon doları yönetiyorlardır. Hissedarı oldukları şirketler ile bu rakam çok daha katlamalı artıyordur.
Başka bir yerde de bu firmaların oy kullanma politikalarına rastladım. Bizde de büyük firmalar bu tip politikaları uygulamaya başladı.
>>>>>>>>>
https://www.gibsondunn.com/blackrock...ties-for-2022/
BlackRock, Vanguard and State Street Global Advisors (“State Street”) recently issued their voting policy updates for 2022, as well as guidance about their 2022 priorities for their portfolio companies. On January 18, 2022, BlackRock’s CEO issued his annual “Letter to CEOs” (available here), following closely on the heels of State Street’s CEO, who issued his annual letter to public company directors (available here) on January 12.
These pronouncements from the “Big Three” asset managers reflect a number of common themes, including an emphasis on climate and the transition to a Net Zero economy, diversity at the board level and throughout the workforce, and effective human capital management. Links to the BlackRock and Vanguard voting policies for 2022 are below. State Street’s voting policy updates span several documents that provide guidance on areas that State Street views as focal points for the coming year. Links to these documents are also below.
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
300 PUAN aralığında konsolide olursa niye oldu demesin.!!
33 lerde alan adamın şunu satması için hala sebep yok..!
EURO DOLAR GRAFİĞİNDE DENEYSEL SERVET YATIYOR.!!!
![]()
Yer İmleri