Sayfa 893/942 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    Izninizle günümüzde yaşananlara kendi adıma duygudaşlığın, toplumsal müştereklerin yok oluşu diyorum. Bunun sonucu birlikte yaşama iradesinin ortadan kalkması sonuç mu hepimizin korktuğu, itiraf etmeye çekindiği olay, olaylar silsilesi.
    TR zaten 2010 sonrası sona geldi,bir daha toparlanması imkansız. zaman içinde dağılacak ve emperyalistlerin paylaşım savaşına uğrayacak. şimdiki borçlandırma politikası o zaman meyvesini verecek. kim daha fazla borç verdiyse o fazla parça alacak. yeşil kuşak projesi ile bir yaratık haline getirilmiş halk tabakalarını hiç kimse adam edemez. böyle bir ihtimal yok. bu tabakaları bugün osmanlı çıkıp gelse o bile kabul etmezdi. yeşil kuşak sadece bizde değil ortadoğu ve asyada yaratıklar oluşturdu, en uç örneklerini afganistanın güneyinde görebilirsiniz.

2. euroda ( eurtry) dün satış sinyali oluştu günlük kapanışta çok net görünüyor, bilginize

3. Tarih ve analizi iyi kullandıkları için bence artık herhangi bir çökmeye izin vermeyecekler.Yani bir Almanya Japonya vs. örneği daha olmasına izin vermek istemeyecekler.Çöküş ve sonrasında küllerinden doğmaya,insanların veya milletlerin akıllanmasına izin vermeyecekler.Bu nedenle ne eski tip ekonomik çöküşler ne savaşların olmamasına çalışacaklardır.Bunun yerine,sonu gelmeyen ekonomik kriz ve savaş problemlerini yıllara yayarak insanların aptal ve aciz köleler halinde kalması için çalışacaklardır.Kontrolü kaybetmedikleri sürece bence yeni taktikleri budur.Dibi bulduğumuza göre bundan sonra toparlanacağız umudunu veya bu savaş bitti ve dengeler oluştu artık barış içerisinde yaşayabileceğiz hissiyatını yaşatmayacaklardır.

4. 23 Mart vadem doluyor. Bana eywallah. Benim için artık ne TL ne $ faizi bir anlam ifade etmeyecektir. Kimseye tavsiye değildir.
    Herkese bol şans.

5.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    23 Mart vadem doluyor. Bana eywallah. Benim için artık ne TL ne $ faizi bir anlam ifade etmeyecektir. Kimseye tavsiye değildir.
    Herkese bol şans.
    beton mu alıyorsun yoksa?

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    beton mu alıyorsun yoksa?

Yok canım ne betonu kiralık kasaya geçiyorum. Oraya gömeceğim. Aylık 174 dolardan feragat ediyorum.

Şunu da ekleyeyim : Yeni yapılmış binadaki bir şubeyi seçtim + karakol da çok yakınında

7.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Yok canım ne betonu kiralık kasaya geçiyorum. Oraya gömeceğim. Aylık 174 dolardan feragat ediyorum.

Şunu da ekleyeyim : Yeni yapılmış binadaki bir şubeyi seçtim + karakol da çok yakınında
    hayrola bir haber mi aldın? kasayada çok güvenme vadesiz hesaptan farkı yok bazıları için. 27 mayıs 1960 sonrası kasa boşaltmasını örnek alıyorlar.

8. Deneme, yazı kontrol...

Sayfa 893/942 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •