Sayfa 893/1000 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. GPG günü tahminen yüzde 0,13 değer kaybı ile 1,3094 seviyesinde tamamladı tahmini -47 mk

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GARAN'dan daha iyi getirisi var üstadım
    Değil mi...

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Değil mi...
    Ne zaman bitecek üstadım sizin çalışmalar

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Maşallah hocam, 10 ayrı fon alımını tamamladınız mı

9. satıra gidin, 9 yazan yere tıklayıp farenin sağ tuşuna basın, yukarı 1 ekle veya aşağı 1 ekle diyerek istediğiniz kadar satır ekleyin, tablodaki formüller de buna göre değişir. Sonra da dolu olan bir satırı yeni açtığınız satırlara kopyalayıp (satır numarasını seçip kopyala ve yapıştır diyeceksiniz) , kendinize göre değiştirin.
    Teşekkürler.
    Bu sayede excell, google tablo falan da öğreniyoruz.

10 fon değil, 1 PPF parça parça
    2k
    3k
    falan parça parça PPF olunca satırlar doldu.

Gerçi PPF'nın takibine gerek yokta ben tabloyu kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum
    Tekrar teşekkür ederim,

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    GPG günü tahminen yüzde 0,13 değer kaybı ile 1,3094 seviyesinde tamamladı tahmini -47 mk
    GPG tam endeks fonu oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GARAN'dan daha iyi getirisi var üstadım

aynen aynen, arada şeytan dürtüyor. Tövbemi bozmayacağım, aza kanaat etmeyen, çoğu hiç bulamazmış. Varsın az olsun, kafam rahat olsun. Cuma günü tcc acc epey düşündüm, yine türbülansa falan girersek kafamı bir yerlere çarpmayayım diye acc karar verdim

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ne zaman bitecek üstadım sizin çalışmalar
    Gün içi çok tade ediyorum üstadım ve hakkaten yorucu oluyor. Bugün sadece TURGG'de 25 AL 20 SAT işlemim olmuş. İlk fırsatta tamamlayıp paylaşacağım. Formülasyonu daha yeni kaptım, öğrendikçe yeni bir şeyler ekleyesi geliyor insanın.

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Gün içi çok tade ediyorum üstadım ve hakkaten yorucu oluyor. Bugün sadece TURGG'de 25 AL 20 SAT işlemim olmuş. İlk fırsatta tamamlayıp paylaşacağım. Formülasyonu daha yeni kaptım, öğrendikçe yeni bir şeyler ekleyesi geliyor insanın.
    Gün içinde ekrana yapışıp kalıyorsunuz demek yorucu olmazmi ben iki üç kere ekrana baktım 3 sat 1 al yaptım baktıkça işlem yapası geliyor

Sayfa 893/1000 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •