Sayfa 893/1005 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop L

1. Yarın viop beklentisi nedir?
    Yabancılar iyi mal satmış son 1 ay.
    https://www.hisse.net/haber/?p=8421

Daha karpuz kesecektik nereye gidiyonuz Coniler. Bıyıklı mı bıyıksız mı, kıllı mı kılsız mı anlayamadık.

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Yavuz Ağıralioğlu:

Kazanacağız dediniz tutmadı, 58 ile alırız Tayyip Bey 42 ile mağlup olur dediniz tutmadı, oy çoğunluğunu alırız dediniz tutmadı, birinci parti oluruz dediniz tutmadı, Başbakan oluruz dediniz tutmadı, 300'ü geçeriz dediniz tutmadı, birinci tür hani ikiye kalmaz ama de ki kaldı ikinci turda bombalar patlar dediniz tutmadı, powerbanklerinizi hazır tutun elektrikleri kesecekler dediğiniz tutmadı, sahaya inecekler bizi koşturmayacaklar dediniz tutmadı, bunlar şımarıklıklarıyla memleketi vermemek için her şeyi yapacaklar dediniz tutmadı, oy çalacaklar dediniz tutmadı, yahu seçimlerin nihayete ermesine 2 saat kala kazandık dediniz tutmadı.

28 Mayıs için bize güvenir misiniz diyorsunuz oldu yani... Hiçbir dediğiniz tutmadı şimdi bu dediklerinize itimat edeceğiz sizi tutacağız derdimiz ne hani insan der ki biraz mahçup olur der ki Aziz milletimiz Türk milleti bize ümit bağlayan muhalif seçmenlerimiz değişim umudumuzu berbat ettik. Ya biraz mahçup olur musunuz lütfen.

Burada şort diyenler de long diyenler de tutturamıyor. Bazen ben de tutturamıyorum. Zaten ben %100 hata payıyla yazıyorum. Bu nedenle mahçup olmuyorum.

Yenilen siyasetçi ve borsacı mahçup olmaz.

Viop yapma lafını, Siyaset ve Viop yapma batarsın diye düzelteyim.

Ben hem siyasette hem de viop da rahatım 5110 long 531 ve 5270 flat. Bakacağız fırsatlara. Bu yeni arzlarda su koyuverdi. Ucuz olmaları lazım.

İktidarı Değiştirmeyeceğiz madem muhalefeti değiştirelim.
    Viopta kazanamayacağız madem hisse de kazanalım. AYASOFYA 2005 (neden bunu kullandın kardeş merak ettim) güzel hisseler paylaşmışsın tebrikler. Biraz izleyelim.
    Ayasofya benim Sırp katliamına uğrayan Bosna Hersek için yazdığım şiirin sembol çocuğudur. O dönemlerde Ayasofya ne cami ne kiliseydi. Onu yapan Bizans tadilatını yapan Osmanlı özgür olmasını isterdi. İster kilise ister cami ama özgür olsun. Ama Ayasofya nin tüm dünyanın gözüne soka soka bu hale gelmesi tüm hristiyan dünyasında oradaki cami ve müslümanlara zarar verir.

3. Ben yatalak olduğum için telefon ve bilgisayar da bütün köşe yazıları haberler YouTube de ki programları izlerim. Ben bu siteye 2005 yılında belki az sonra üye olmuşumdur. Daha yatırım yapacak paraya sahip olamadım ama araştırma ve finansal analiz yaparak çevremde ki ufak tefek parası olanlara yön gösteriyorum. Ben aynı zamanda muhasebe kökenliyim bu tür şeyleri yapmak hoşuma gidiyor. Şuana kadar çevreme hep faydam oldu. Ha en son ramazan bayramı atefesiydi arayan oldu borsaya gireceğiz ne alalım dedi yıl başlarında oldu yine böyle hepsine uzak durun dedim. Bilerek mi dedim hayır Mehmet Aşçıoğlu gerekçesiyle ilk çeyrekte iyi bilançolar göremeyecegiz dedi. Mesela Tukaş bakmıştım 12 aylık bilançosunda baya stok vardı. Salça fiyatı düştüyse bu stoktan zarar yazar. Kağıt sektörü elinde stok hammadde yüzünden o hammaddenin düşmesinden zarar yazar. Bazı şirketler elinde bulundurduğu gayrimenkul teçhizat vs bunun değer artışı yada değer kaybından net etkilenir. Algyo mesela gayrimenkul değerlemesi sene sonu bunda ciddi fiyat artış olursa ciddi kar yazar gibi. Tamamen finansal bilanço varlıklar ve iyi bilançoya odaklı analiz.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayasofya benim Sırp katliamına uğrayan Bosna Hersek için yazdığım şiirin sembol çocuğudur. O dönemlerde Ayasofya ne cami ne kiliseydi. Onu yapan Bizans tadilatını yapan Osmanlı özgür olmasını isterdi. İster kilise ister cami ama özgür olsun. Ama Ayasofya nin tüm dünyanın gözüne soka soka bu hale gelmesi tüm hristiyan dünyasında oradaki cami ve müslümanlara zarar verir.
    Şiiri paylaşabilir misin?

Erbakan ve Saadet için Ayasofya kırmızı çizgiydi. Fatih'in de vasiyeti var. İspanya'ya gezmeye gitmiştim. Cordoba'da Kurtuba camine de gittim. Şuan kilise olarak kullanılıyor. Acaba orada sen gibi düşünen biri çıkar mı? Yani burası hristiyanlara zarar verir. Burası özgür olmalı diye. Belki de dünyayı bu düşünce kurtaracak.
    Bir sosyal deney var. Daha önce izlemiştim.
    https://www.youtube.com/watch?v=IgBYTW7aKgY

Neyse bir hikayeyle sona erdireyim.

Geçen gün viopta taşın altına elimi koydum demiştim. Sonra bu nereden geldi diye düşündüm. Buradan gelmiş.

https://www.akademikakil.com/yolun-o...k/haldunguner/

Padişah, sultan ya da kral, kimseler görmeden, yolun ortasına kocaman bir taş koydurur. Bakayım insanlar bu taşın karşısında, ne yapacaklar diyerek, bir kenarda görünmeden beklemeye başlar.

Önce vezir gelir, taşın etrafını dolaşır. Sultanımla konuşayım da, yolun ortasına düşen taşları kaldıracak bir kadro çıkaralım. Birisini alalım da çalıştıralım der.

Komutan gelir. Vezirle konuşayım, yolun ortasına taş bırakanlara hangi cezayı vereceğiz, onu belirleyelim diye söylenir. O da cezanın peşinde.

Sonra sarayın dalkavuğu, menfaatperest gelir. Taşın etrafında “takla ata ata†bir tur atar. Dalkavuk, menfaatperest ve ikiyüzlüler, sürekli sorunların etrafında taklalar atarlar. Asla yanlışları düzeltmezler. Düzelmesi için de hiç bir şey yapmazlar. Böylece sorunlar hep çözümsüz kalır. Hatta yeri geldiğinde, sorunları çoğaltanları da överler. Taşın etrafında turlayan dalkavuk, yolun ortasındaki taşa bir de şiir yazar. ‘Şiirimi sultanıma okuyayım’ diyerek oradan uzaklaşır.

Bir süre sonra, sırtında ağır bir yük taşımakta olan bir köylü gelir. Bakar ki, yolun ortasında kocaman bir taş var. Geçişi engelliyor. Hemen yükünü yere bırakıp, ya Allah bismillah deyip taşa sarılır. Sağa sola darken, o koca taşı kaldırıp yolun kenarına koyar.

Tam eşya sepetini sırtına alacakken, taşın altında bir kese olduğunu görür. Kesenin içinde altınlar vardır. Altınların yanında, sultanın yazdığı bir de not vardır. Notta sultan şunları yazmış: ‘Bu kesedeki altınlar, elini taşın altına koymayı becerenler içindir’. ‘Elini taşın altına koyma’ öyküsü de buradan doğmuştur.

2,5 milyonluk Erdoğan-Kılıçdaroğlu farkının 2,3 milyonunun 1-2 sandıklı köy ve mezralardan gelmesi.??!!

https://twitter.com/NOnurkuru/status...0oI7CBSZg&s=19

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    haberim oldu ...ondan önce bazı ipuçları vardı.....yazdığımızda bazıları malesef laf atıyor.....burada para kazanmak için uğraşan cididi ciddi uğraşan 10 kişiyi geçmez.....kalanlarda duygusal davranıp partilerine göre karar verdikleri için hiç bir zaman borsa ve viop da kazanamazlar .....
    Haberim oldu demişsin yani tokatçı ekibinden olduğunu milleti tokatlayanlarla birlikte olduğunu kabul ediyorsun
    Boşuna sana tokatçı demiyorum.
    bir halt olacağı yok.

Bugün 17.00 a kadar süre var..
    Sonrası, borsada yenibir dalgalanma olacak gibi..

8. Güzel sabahlar millet, ne olacak bu eurobondlar...

Sayfa 893/1005 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •