Sayfa 893/1003 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bahri hocam siz tam sınırda yakaladınız 40 faiz 0 stopaj ile 1 yıl bağlamıştınız yanlış hatırlamıyorsam.Bende bugün itibarıyla %35 faiz %5 stopaj ile 1 yıl bağlayıp ddkkm defterini kapadım.
    Bir önceki vadeniz 3 ay mıydı.
    Benim de 3 ay vade ile uzuyor ddkkm, mt 3 ay ile başladığımız için 3 ay ile devam edebiliriz daha uzun olmaz demişti bana.

2.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Benim de 3 ay vade ile uzuyor ddkkm, mt 3 ay ile başladığımız için 3 ay ile devam edebiliriz daha uzun olmaz demişti bana.
    böyle bir şey yokdu 1ay önce hep 3 ay yaptım ddkkm yi 1 ay önce 12 ay istedim hemen açtılar

3.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Daha önceki 3 aydı evet.Ayni numarayı bana da yaptılar.Uzun bağlamak istemiyorlar. Araştırdım sordum yetkili kişilere böyle bir tebliğ veya karar yok keyfi iş yapamazsınız dedim ısrar edince 12 ay bağladılar.Hatta en son köşeye sıkışınca mt tamam 12 ay bağlarız ama vade dönüşü hafta sonuna denk gelirse 12 ay yapamayız 3 ay bağlarız gibi komik birseyde söyledi.Anladigim kadarıyla hiç bir banka uzun vade ddkkm yapmak istemiyor ama yaptıkları keyfi bir uygulama ısrar edince bastırınca geri vites yapıyorlar

4. Dolar çaktırmadan 33.60 demiş. Varmı mevduat bozup dolara geçen eden. Yoksa herkes bişşşii olmaz diyerek izlemede mi?
    Son düzenleme : Mathias; 06-08-2024 saat: 17:16.

5. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe kurun seviyesiyle ilgili şikayetlerine devam ederken, "Türkiye pahalı değil, çok çok pahalı. Türkiyede şu anda en ucuz şey döviz. Karpuzdan da ucuz" dedi.
    https://www.ekonomim.com/is-dunyasi/...-haberi-759075

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Daha önceki 3 aydı evet.Ayni numarayı bana da yaptılar.Uzun bağlamak istemiyorlar. Araştırdım sordum yetkili kişilere böyle bir tebliğ veya karar yok keyfi iş yapamazsınız dedim ısrar edince 12 ay bağladılar.Hatta en son köşeye sıkışınca mt tamam 12 ay bağlarız ama vade dönüşü hafta sonuna denk gelirse 12 ay yapamayız 3 ay bağlarız gibi komik birseyde söyledi.Anladigim kadarıyla hiç bir banka uzun vade ddkkm yapmak istemiyor ama yaptıkları keyfi bir uygulama ısrar edince bastırınca geri vites yapıyorlar

Benim görüşüm Türkiye gibi bir ülkede 12 ay vade ile para bağlamak kumarın dik alası tebrik ederim ..

Benim fikrim
    12 ve 14 Ağustos vadeli iki dkkm hesabım var bunları usd olarak elimde tutup sonbaharda beklenen dövizdeki artış sonrasında TL ye geçip piyasa durumuna göre %40-50 arası vadeli hesap açmak ..

sizce nasıl fikir ..

7.  Alıntı Originally Posted by fatih_furkan Yazıyı Oku
    Benim görüşüm Türkiye gibi bir ülkede 12 ay vade ile para bağlamak kumarın dik alası tebrik ederim ..

Benim fikrim
    12 ve 14 Ağustos vadeli iki dkkm hesabım var bunları usd olarak elimde tutup sonbaharda beklenen dövizdeki artış sonrasında TL ye geçip piyasa durumuna göre %40-50 arası vadeli hesap açmak ..

sizce nasıl fikir ..
    Mevduatım ve ppf fonlarım var tl olarak.Ddkkm olduğu için çok önemli değil 1 yıl olması vade sonunda her durumda baştaki dolarımı alıyorum.Kkm gibi yakında bu kanalıda kapatacaklar.

8.  Alıntı Originally Posted by fatih_furkan Yazıyı Oku

Benim fikrim

sizce nasıl fikir ..
    Kur korumalıdan dolara geçerseniz tekrar ddkkm açamazsınız bunu iyi düşünün.Mis gibi %35 dolar faizi alacaksınız .Hele %40 ile açıp 0 stopajdan faydalananlar için resmen ballı kaymak oldu.

Sayfa 893/1003 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •