Yahu adam diyorki millet yalan söylüyorsa dinin ne günahı var yalancı adam müslüman değil demekki
Eeee sevgili Gizem-trader
En sevdiğinin annen çocuğun yada vazgeçtim kuranın üzerine yemin eder misin ben abka değilim diye
Yahu adam diyorki millet yalan söylüyorsa dinin ne günahı var yalancı adam müslüman değil demekki
Eeee sevgili Gizem-trader
En sevdiğinin annen çocuğun yada vazgeçtim kuranın üzerine yemin eder misin ben abka değilim diye
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
endeks rakam olarak 11,000 gözükse bile alım gücü olarak 8,000 de bile değildir...
endeks mühendisliği ile göz boyanıyor...
sistemsel olarak paranın borsaya gelmesi istenmiyor...
borsaya giren para işlerine gelmez...
onların nemalanması betondan reel varlıklardan...
rant yaratacakları alanda olsun piyasa istiyorlar...
kısaca borsa 3 doları geçmeden bi bok olmaz...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teknikciler Nasrettin hoca ile benim eşek kayboldu görebilen var mı.
adam en sonunda delirdi lan..
zavallının ailesi kim bilir ne durumda
bu adama bundan sonra laf söylemeycem..
gerçekten üzüldüm.
bence burada yanılıyorsunuz... unuttunuz mu taşkesenleri, eşlerini vs.... her alanın bir baronu var ve bu alanlarda topladıklarını başka hiçbir alanda toplayamayacaklarını biliyorlar...
eskiden hırsızlık bir garip meslekti. ama baksanıza adam planını yapmış, vizesini almış, 25 kilo altın, 50 kilo gümüş yürütmüş, herkese hoşçakalın demişler ve vınnn. eee şimdi bırakın 25 kilo altını 50 kilo gümüş ne demektir bilen var mı? hırsızlık da dolandırıcılık da talan da büyüdü ve artık o kadar çok açlık var ki ne gelirse yutuyor ve yetmiyor...
Yer İmleri